Ο εκπληκτικός Μένιος Σακελλαρόπουλος στη Μυτιλήνη

573

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος βρέθηκε στη Μυτιλήνη για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Ο χορός των συμβόλων», στο φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου «Book n’ Art». Ο συγγραφέας που έγινε γνωστός ως δημοσιογράφος και ιδιαίτερα ως αθλητικογράφος, έχει κερδίσει το αναγνωστικό κοινό με τις συγγραφικές του δουλειές. Το βιβλιοπωλείο “Book n’ art» γέμισε ασφυκτικά με φίλους από το χώρο του αθλητισμού κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Μένιου Σακελλαρόπουλου και ο ίδιος αγαπητός και προσιτός, με διάθεση χιούμορ, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού κατά την παρουσίαση του βιβλίου του και υπέγραψε βιβλία σε αναγνώστες χαρίζοντας ένα ευχάριστο απόγευμα.

«Απολαυστικός, χειμαρρώδης, με χιούμορ, με ζωντάνια και γλαφυρότητα στο λόγο του και φυσικά με ενέργεια αστείρευτη! Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος είναι από τους λόγους που αγαπάμε πολύ τη δουλειά μας, που περνάμε καλά παρά τις ατελείωτες ώρες!», σχολίασε η ιδιοκτήτρια του «Book and art», Βάλια Μπαρμπατιώτη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Το χάρισμα του Νικήτα Σαββάκη στα μαθηματικά προοιωνίζεται ένα λαμπρό μέλλον. Ωστόσο η μοίρα διαλύει την ανεμελιά και τον φέρνει αντιμέτωπο με μια σκληρή πραγματικότητα. Οι γονείς του μένουν άνεργοι κι αμέσως μετά έχουν ένα σοβαρό ατύχημα. Έτσι αναγκάζεται να διακόψει τις σπουδές του και να εγκαταλείψει τα όνειρά του. Συντετριμμένος ψυχολογικά, ξεκινάει να δουλεύει ως σερβιτόρος και, στη συνέχεια, ως μεταφορέας. Σκέφτεται πληγωμένος τα λόγια και τα χρόνια τα χαμένα. Παρ’ όλα αυτά, η λατρεία του στην επιστήμη του θα τον οδηγήσει να αποδεχτεί μια μεγάλη πρόκληση, που ξεπερνάει ακόμα και τα πιο τρελά όνειρα. Περνώντας από συμπληγάδες κι έχοντας τη βοήθεια της αγαπημένης του Έλενας, θα ακολουθήσει μια πορεία που θα τον οδηγήσει ψηλά.

Ένα μαγικό ταξίδι ψυχής από τον Ψηλορείτη και τα Χανιά ως το Κέιμπριτζ και το Όσλο, ένας χορός των δυσνόητων αριθμών, μια ωδή στη δύναμη και τη θέληση, κόντρα στη μοίρα και στους καιρούς