Ο Κώστας Χατζής επιστρέφει στον «Οινοφόρο»

Ένα χρόνο μετά την προηγούμενη εμφάνισή του στο «Κτήμα Οινοφόρος» όπου μάγεψε το κοινό της Μυτιλήνης, ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής, επιστρέφει με μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

Ο Κώστας Χατζής σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με έναν τρόπο ξεχωριστό – μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του – όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.
Με το άκουσμα των στίχων «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει…» λίγοι – έως ελάχιστοι – είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!
Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!
Ο Κώστας Χατζής παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στις 10.30 το βράδυ, το κοινό της Μυτιλήνης θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει σε μια ακόμη εμφάνιση στον υπέροχο χώρο του Κτήματος «Οινοφόρος».