Οι «Μέλισσες» επιστρέφουν στον «Οινοφόρο»

272

Μια βραδιά διασκέδασης με αγαπημένα τραγούδια τους υπόσχονται οι «Μέλισσες», που επιστρέφουν στον «Οινοφόρο»  την Παρασκευή 6 Ιουλίου.

Μπορεί να μην έχουν συμπληρώσει ακόμα ούτε 10 χρόνια στην δισκογραφία, παρόλα αυτά οι «Μέλισσες»  είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και από τα πιο αγαπητά με φανατικούς φαν συγκροτήματα.

Δημιουργήθηκαν το 2008 και από τις πρώτες τους κιόλας εμφανίσεις έδειξαν ότι ήρθαν για να μείνουν.

Ο Χρήστος, ο Ιάκωβος, ο Θάνος και ο Κώστας έκαναν την αρχή. Κάθε φορά που έβγαιναν  στη σκηνή ξεσήκωναν το κοινό με την απίστευτη ενέργειά τους, αλλά και με το πρόγραμμα το οποίο βασιζόταν κυρίως σε μουσικές από το εξωτερικό. Λίγο καιρό αργότερα, στην παρέα τους μπαίνει ο Παντελής και κάπου εκεί έρχεται και το όνομα «Μέλισσες».

Σύντομα κάνουν την εμφάνισή τους, τα πρώτα κομμάτια τους γνωρίζουν αμέσως την καθολική αποδοχή του κοινού και το συγκρότημα αρχίζει να αποκτά φανατικούς θαυμαστές. Κάπως έτσι θα κυλήσουν και τα επόμενα χρόνια, τα οποία θα φέρουν τεράστιες επιτυχίες, όπως «Κρυφά», «Δεν μπορούμε να ‘μαστε μαζί», «Έλεγες», «Το κύμα», «Η μόνη επιλογή» «Είμαι αλλού» και πολλές ακόμα, οι οποίες αποτελούν πια αναπόσπαστο κομμάτι από το πρόγραμμά τους.

Οι περιοδείες έχουν γίνει η αγαπημένη τους συνήθεια, αφού σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται κάνουν τα πάντα για να βρεθούν κοντά στους χιλιάδες θαυμαστές τους στην επαρχία. Οι «Μέλισσες»  έχουν μια ιδιαίτερη αύρα και έναν δικό τους τρόπο για να κερδίζουν και να διασκεδάζουν το κοινό τους!