Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη στον «Οινοφόρο»

175

Το Κτήμα Οινοφόρος συνεχίζοντας το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεών του και το Σεπτέμβριο, υποδέχεται αυτή την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου τον Ορφέα Περίδη και τη Λιζέτα Καλημέρη σε μια υπέροχη μουσική βραδιά.

Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται ξανά στο κτήμα Οινοφόρος.

Φωνές και παρουσίες που δένουν φυσικά και αβίαστα στη σκηνή, ο Ορφέας και η Λιζέτα θα τραγουδήσουν και θα θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της δικής τους, αλλά  και όσα τους συνδέουν σε ένα κοινό μουσικό ζητούμενο, που περιλαμβάνει και το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι.

Ο Ορφέας Περίδης, αγαπημένος  τραγουδοποιός, με την γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το ’βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές.

Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα.

Σημειώνεται ότι η προγραμματισμένη συναυλία της Μελίνας Κανά για τις 8 Σεπτεμβρίου μετατίθεται σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here