«Πάπυρος»: Τα πάντα για τη νέα σχολική χρονιά σε νέο κατάστημα

Λίγα μέτρα παρακάτω από τη γνωστή θέση όπου βρισκόταν εδώ και χρόνια (απέναντι από το 2ο Γυμνάσιο), στον αριθμό 31 της οδού Πιττακού, μετακόμισε  το βιβλιο-χαρτοπωλείο  «Πάπυρος», σε έναν νέο μεγαλύτερο χώρο που άνοιξε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου και περιμένει να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές για να τους εφοδιάσει με όλα τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

«Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε όλα τα σχολικά είδη, επώνυμα και μη  σε ιδιαίτερα καλές τιμές με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του νέου καταστήματός μας, αλλά και με τη συμπλήρωση 10 χρόνων του Πάπυρου», λέει στα «Νέα της Λέσβου» η κ. Μαρία Βουτσή, συνιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ο «Πάπυρος»  ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2008 στην αγορά και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του διαθέτοντας ό,τι χρειάζεται το παιδί, o μαθητής, ο φοιτητής. Στο νέο χώρο του διαθέτει και βιβλία, λογοτεχνικά, βοηθήματα, παιδικά.

Επίσης καλύπτει κάθε ανάγκη για φωτοτυπίες, έγχρωμες εκτυπώσεις, κάρτες, αφίσες, βιβλιοδεσίες,  ντύσιμο βιβλίων, σπιράλ, πλαστικοποιήσεις, ενώ έχει τη δυνατότητα να τυπώνει στάμπες και σε μπλουζάκια και κούπες χωρίς να χρειάζεται να είναι σε μεγάλη ποσότητα.

Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στον «Πάπυρο» θα βρείτε όλα τα σχολικά είδη σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, έχουν προγραμματισθεί  τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, όπου ειδικά αυτή την ημέρα όλα τα είδη θα πωλούνται σε έκπτωση 40%.

Πέρα από τη συγκεκριμένη μέρα, όμως, ενδεικτικά οι τιμές των σχολικών ειδών στον «Πάπυρο» έχουν ως εξής:

-Σχολικές τσάντες από 4,99 ευρώ. Επώνυμες  της Disney σε βαλίτσα 24 ευρώ, εφηβικές τσάντες από 14 ευρώ. Επώνυμη τσάντα απλή 14 ευρώ.

-Κασετίνες από 99 λεπτά

-Τετράδια μπλε skag κλασικά από 24 λεπτά. Τα 15 τετράδια 3,60 ευρώ.

– Μολύβια από 10 λεπτά. Η 12άδα Faber και Pelican 2,99 ευρώ.

-Μαρκαδόροι Carioca, Faber, Maped 1,99 ευρώ η 12άδα.

-Ιχνογραφίες από 99 λεπτά

-Ξυλομπογιές από 99 λεπτά.

Ο «Πάπυρος» είναι ο παράδεισος του μαθητή αφού μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει σε μεγάλη ποικιλία, αλλά και του γονιού καθώς μπορεί να γεμίσει τη σχολική τσάντα σε πολύ καλές τιμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο τον Σεπτέμβριο όλα τα σχολικά είδη θα διατίθενται  στον «Πάπυρο» με έκπτωση 30%.

Βιβλιοχαρτοπωλείο Πάπυρος

Μαρία Βουτσή – Ε. Σπαθή ΟΕ

Πιττακού 31, Μυτιλήνη

Τηλ. – φαξ 22510 40105