«Παράδοση»: «Ντύνει» το σπίτι σας ποιοτικά και οικονομικά

490

Το κατάστημα «Παράδοση», στην Ερμου 161, στο Πηγαδάκι, ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2007 και τα τελευταία 10 χρόνια έχει «ντύσει» πολλά νοικοκυριά με είδη προικός και λευκά είδη άριστης ποιότητας. Ο κ. Αργύρης Χαλκιώτης και η σύζυγός του, Φλώρα, εμπορεύονται λευκά είδη, είδη προικός, είδη ένδυσης σπιτιού, έχοντας καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να ξεχωρίσουν σε ένα αντικείμενο που υπηρετούν με πολλή αγάπη και μεράκι.

Ειδικά η σύζυγος ασχολείται από πολλά χρόνια με την τέχνη της ραπτικής και του κεντήματος, οπότε η «Παράδοση» ήταν μια φυσική συνέχεια, αφού προσθέτει και τη δική της «πινελιά» στα είδη που εμπορεύεται το κατάστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η «Παράδοση» δέχεται παραγγελίες για κεντήματα και ραψίματα, ενώ αναλαμβάνει και παιδική προίκα καθώς και μεταποίηση.

Εκεί θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε είδη ένδυσης σπιτιού, κεντήματα, κουρτίνες, λευκά είδη, πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες χειμωνιάτικες και καλοκαιρινές, ριχτάρια, τα πάντα για την «προίκα του  μωρού», είδη για το παιδικό κρεβάτι και το εφηβικό δωμάτιο, παπλώματα, παπλωματοθήκες κ.ά.. Οτιδήποτε μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του νοικοκυριού σας θα το βρείτε εδώ, σε μεγάλη ποικιλία, με έμφαση στην ποιότητα, αλλά και σε καλές τιμές και προσφορές.

Η «Παράδοση» κάνει αποκλειστικές εισαγωγές ειδών από ξένες χώρες κι είναι ίσως το μοναδικό  κατάστημα σε αυτό το χώρο στο νησί, που κάνει απευθείας εισαγωγές κυρίως από χώρες της Ευρώπης, αλλά και από Κίνα. Διαθέτει είδη της σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ προμηθεύεται  και διαθέτει προς πώληση προϊόντα επώνυμων ελληνικών εταιρειών Das Home, Guy Laroche, Palamaiki.

Η επιχείρηση εδώ και 4 χρόνια έχει μπει δυναμικά στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Διαθέτει σεντόνια, πετσέτες, υποστρώματα, κουβέρτες και μαξιλάρια που καλύπτουν τις ανάγκες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ή επαγγελματικών δομών.

Οι κουρτίνες που διαθέτει η «Παράδοση» είναι εισαγωγής αποκλειστικά από ευρωπαϊκές χώρες, ενώ το κατάστημα αναλαμβάνει και το ράψιμο για την προσαρμογή τους στο χώρο σας.

Πρόσφατα άνοιξε και δεύτερο κατάστημα στην Οδό Μητροπόλεως 9, αποκλειστικά για χονδρική πώληση.

Ιδιαίτερα τώρα τις γιορτές, στην «Παράδοση» θα βρείτε  πολλές προσφορές και ιδέες για δώρα, που θα είναι χρήσιμα για κάθε σπίτι. Μια προσφορά είναι προίκα μωρού. Περιλαμβάνει: Πάπλωμα, παπλωματοθήκη,  πάντα, δυο μαξιλάρια και μαξιλαροθήκες. Από 120 ευρώ στα 60 ευρώ.

Επίσης υπάρχει προσφορά για δώρο πετσέτα μπάνιου και προσώπου στα 12 ευρώ. Θα βρείτε επίσης ελληνικά μαξιλάρια από 4 ευρώ προσφορά.

Με δύο καταστήματα
Ερμού 161
Τηλ. 2251044567 και
Μητροπόλεως 9
Τηλ. 6972834554

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here