Πασγιάνος – Βελόνικα: Όνομα και ποιότητα στα είδη σπιτιού

594

Το όνομα Πασγιάνος – Βελόνικα, εδώ και 40 περίπου χρόνια, κυριαρχεί στο χώρο του εμπορίου εργόχειρων και λευκών ειδών σπιτιού. Ξεκινώντας από τη Μυτιλήνη, ο Στάθης Πασγιάνος με καταγωγή από το Πλωμάρι, ίδρυσε την επιχείρηση το 1972 η οποία έχει έδρα στο νησί, όμως το κεντρικό κατάστημα λειτουργεί σε 7ώροφο κτίριο στον Πειραιά, ενώ μέσω αντιπροσώπων λειτουργεί καταστήματα και σε άλλες περιοχές της χώρας. Τα ηνία της επιχείρησης ανέλαβε πριν από 36 χρόνια ο γιος ο οποίος συνεχίζει δυναμικά ανοίγοντας νέες αγορές και έχοντας καθιερώσει τα προϊόντα της επιχείρησης σε όλη τη χώρα.

Η «Πασγιάνος – Βελόνικα» λειτουργούσε σαν δυο ξεχωριστές επιχειρήσεις, οι οποίες το 1995 συγχωνεύτηκαν σε μια. Τα προϊόντα της εταιρείας διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και την  ποιότητά τους. Παρακολουθώντας τις τάσεις της Αγοράς, τα σχέδια και τα χρώματα των προϊόντων,  είναι πάντα επίκαιρα.

Τα χειροποίητα εργόχειρα που εισάγει αποκλειστικά για όλη τη χώρα, ήταν για πολλά χρόνια το πιο «ισχυρό χαρτί» της εταιρείας. Τα τελευταία χρόνια όμως η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τη ζήτηση στα  εργόχειρα, καθώς οι καταναλωτές στρέφονται κυρίως σε «χρηστικά» είδη σπιτιού.

Σεντόνια σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές  τιμές, κουβέρτες, κουβερλί, ριχτάρια, παπλώματα, η προίκα του μωρού, πετσέτες, τραπεζομάντηλα, κουρτίνες, λευκά είδη κουζίνας, είδη μπάνιου και ό,τι άλλο μπορεί να «ντύσει» το σπίτι, θα το βρείτε στον Πασγιάνο.

Η εταιρεία εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά επώνυμα λευκά είδη από την Πορτογαλία και άλλες χώρες της ΕΕ, ενώ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία με την εισαγωγή κεντημάτων από την Κίνα με απαράμιλλη ποιότητα. Εισάγει απευθείας τις γνωστές ετικέτες Valentini και Pierre Gardin. Κάνει διανομές μέσω δικτύου αντιπροσώπων που έχει η εταιρεία σε καταστήματα όλης της χώρας.

 

Στη Μυτιλήνη στο κατάστημα της οδού Πιττακού έχει διατηρηθεί η χονδρική – λιανική πώληση, καθώς παρότι η οικογένεια Πασγιάνου ζει μόνιμα στην Αθήνα θέλει να διατηρήσει  την έδρα στη Μυτιλήνη, όπου είναι οι ρίζες της και όπου έγινε το πρώτο ξεκίνημα.

Εκτός από το πολυώροφο κτίριο του Πειραιά και το κατάστημα της Μυτιλήνης, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της επιχείρησης,  έχει δημιουργήσει δίκτυο πωλήσεων συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Με περισσότερα από 1.000 σημεία πώλησης των προϊόντων της η  εταιρεία ΠΑΣΓΙΑΝΟΣ-ΒΕΛΟΝΙΚΑ συνεχίζει να προσφέρει στην ελληνική οικογένεια ποιοτικά προϊόντα για το σπίτι.

Στην Πασγιάνος – Βελόνικα υπάρχουν πολλές προσφορές και ανταγωνιστικές τιμές για τα ζευγάρια που ετοιμάζουν το νέο τους σπίτι, αλλά και για την προίκα του μωρού.

Πιττακού 15, Τηλ. 22510-24915