Παιχνίδι επιβίωσης για Αιολικό με Θύελλα Ραφήνας

228

Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο και να επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε αγωνιστική από δω και πέρα, αλλά είναι η πραγματικότητα. Ο Αιολικός δίνει την Κυριακή, στις 15.00, στο Στάδιο Μυτιλήνης, έναν τελικό παραμονής, ένα παιχνίδι επιβίωσης απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας στοχεύοντας φυσικά μόνο στο τρίποντο. Με την διαμορφωθείσα κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, κάθε βαθμός μπορεί στο τέλος να αποδειχτεί χρυσός και βέβαια ο Αιολικός με μόλις 16 και πάνω στην ζώνη του υποβιβασμού κάθε άλλο παρά άνετος μπορεί να αισθάνεται.

Η δυσκολία της μεθαυριανής αναμέτρησης έχει να κάνει και με τον αντίπαλο, ο οποίος παρουσιάζεται σε εξαιρετική κατάσταση από την διακοπή και μετά έχοντας παραμείνει αήττητος από τότε, αλλά και με το γεγονός πως αμέσως μετά ακολουθούν για τον Αιολικό δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας σε Άργος και Σπάτα. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας της Κυριακής, κάτι που το έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας.

Μην ξεχνάμε εξάλλου πως ο Αιολικός αν αξιοποιήσει την έδρα του και κάνει το 4χ4, αρχής γενομένης από το ματς της Θύελλας, δεν θα έχει πρόβλημα να μείνει στην κατηγορία. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, ο Μιχαλάκης είναι για πρώτη φορά στην διάθεση του Ψυρρόπουλου, ενώ η διοίκηση καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ