Πήρε Διαμαντίδη ο Αιολικός

329

Έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα είναι το «μυαλό» στην μεσαία γραμμή έψαχνε εδώ και μέρες ο Αιολικός, θέλοντας να καλύψει το κενό που άφησαν οι αποχωρήσεις των Παληγεώργου και Κεσίδη. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Διαμαντίδη, ο οποίος ήρθε την Παρασκευή στο νησί και υπέγραψε με την ομάδα της Μυτιλήνης. Ο Αιολικός είχε έρθει σε επαφή εδώ και μέρες με τον 33χρονο μέσο προσπαθώντας να τον πείσει να αφήσει την Βόρειο Ελλάδα όπου και αγωνιζόταν όλα αυτά τα χρόνια και τελικά τα κατάφερε.

Ο Διαμαντίδης έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό, αφού στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε παίξει στην Α’ Εθνική με την φανέλα του Ηρακλή μετρώντας 24 συμμετοχές στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του, ενώ στην συνέχεια πέρασε από ομάδες, όπως τα Γιάννενα, ο Φωστήρας, η Νίκη Βόλου και άλλες, σε όλες τις κατηγορίες. Πέρυσι έπαιξε στον Μακεδονικό. Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης τονίζει:  «Το Δ.Σ. του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 33χρονο κεντρικό μέσο Κωνσταντίνο Διαμαντίδη για την σεζόν 2018-2019! Ο Κωνσταντίνος έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ στην συνέχεια έπαιξε στις εθνικές κατηγορίες με τις φανέλες του ΠΑΣ Γιάννενα, Φωστήρα, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμίας, Δόξας Δράμας, Καβάλας και πολλών άλλων ομάδων με τελευταία την ομάδα του Μακεδονικού».

 

Την Πέμπτη η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας

 

Την επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη, στις 20.00, στα γραφεία του ο Αιολικός: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Π.Σ. ΑΙΟΛΙΚΟΣ Μυτιλήνης σας προσκαλεί την Πέμπτη   12   Ιουλίου   2018   και   ώρα   20:00   στα   νέα   γραφεία   του   συλλόγου   στην   οδό   Π. Κουντουριώτη 83 – 1ος όροφος (πάνω από το εστιατόριο MARTANO στην προκυμαία), όπου θα γίνει η παρουσίαση των καρτών διαρκείας περιόδου 2018-2019.