ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ Για να τρως καλά και σε… πραγματικό χρόνο

604

Πόσες φορές, αλήθεια, έχετε παραγγείλει φαγητό στον χώρο σας και σας έχει έρθει κρύο και με καθυστέρηση τέτοια, που έχετε ξεχάσει ακόμα… και το ότι έχετε παραγγείλει; Πόσες φορές έχετε «ξενερώσει» από την ποιότητά του απλά γιατί τρώτε άλλο πράγμα από αυτό που είχατε παραγγείλει και είχατε δει ως εικόνα; Πόσες φορές δεν έχετε «τσακωθεί» με φίλους σας για το μαγαζί από το οποίο θα παραγγείλετε, ή για το τι ακριβώς θα φάτε;

Όλα αυτά μπορεί να έχουν συμβεί στον καθένα μας, όχι όμως και στους πελάτες του Πίτα Μάκης. Το ψητοπωλείο που κλείνει φέτος 48 χρόνια λειτουργίας και αποτελεί σήμα κατατεθέν της ποιότητας και της εξυπηρέτησης, είναι απλά αυτό που πραγματικά ζητάνε όσοι αγαπάνε το σουβλάκι. Όλοι δηλαδή. Το Πίτα Μάκης, ξεκίνησε την λειτουργία του στην Αλυσίδα, εκεί στην γωνία που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια, το 1969, δίνοντας από τότε δείγματα γραφής. Το 2001 η επιχείρηση πέρασε στον γιο Μανώλη, ο οποίος «μεγάλωσε» εκεί μέσα, έμαθε όλα τα μυστικά και τις αξίες που του έδωσαν οι γονείς του και συνέχισε με μοναδικό γνώμονα τον σεβασμό απέναντι στον πελάτη.

Το 2003 η  επιχείρηση ανακαινίστηκε, εκσυγχρονίστηκε ώστε να συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής και απογειώθηκε, καθώς οι πελάτες καθημερινά αυξάνονταν μέχρι να φτάσουμε στο σημείο σήμερα να υπάρχει η μέγιστη κατανάλωση, πολύ απλά γιατί ο κόσμος όταν ξέρει πως θα φάει καλά δεν αλλάζει εύκολα μαγαζί. Στην εποχή που ο καταναλωτής πρέπει να είναι προσεκτικός ακόμη και για την… τσίχλα που θα αγοράσει, στο Πίτα Μάκης μπορούν να περηφανεύονται για την ποιότητα των προϊόντων. Στο ψητοπωλείο θα βρείτε όλα εκείνα που μπορεί να σας φτιάξουν γευστικά την ημέρα. Από σουβλάκια και πίτες, εξαιρετικό γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο, αραβικές πίτες, κλαμπ, μπέργκερ, ψωμάκια, ορεκτικά και σαλάτες και μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που θα χρειαστούν 2-3 σελίδες για να τα αναφέρουμε.

Το πιο σημαντικό όμως καθώς όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε και αλλού, είναι ένα: Η ποιότητα όλων καθώς τα κρέατα είναι φρέσκα και καθημερινά λόγω κατανάλωσης δεν μένει ούτε… κοψίδι, η εμπειρία όσων εργάζονται εκεί, που γνωρίζουν ακόμη και την λεπτομέρεια του πώς θα φτιάξουν το καθετί, και κυρίως η εξυπηρέτηση. Γιατί όταν πεινάς τώρα, θες να φας και τώρα και αυτό στο εγγυάται το Πίτα Μάκης, που σε ελάχιστο χρόνο σου φέρνει στο χώρο σου ό,τι λαχταράς. Φυσικά μπορείς όλα τα παραπάνω να τα δοκιμάσεις και στο όμορφο περιβάλλον του Πίτα Μάκης, όπου και εκεί η εξυπηρέτηση είναι εφάμιλλη της ποιότητας.

Κάντε τώρα την παραγγελία σας στο Fagi.gr και επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές που ειδικά σε μεγάλες παραγγελίες είναι τέτοιες, που κάποιοι από σας μπορεί να φάτε και τσάμπα στην παρέα… Τηλέφωνα  για παραγγελίες 22510 – 42397 & 22510 – 42597, στο whats up 6976 933309.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here