Προτάσεις ΝΟΜ για τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες κωπηλασίας

162

Την απόφασή του να μην συμμετάσχει στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες κωπηλασίας που θα γίνονταν στην Λήμνο αλλά ματαιώθηκαν λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από τα σωματεία, εξήγησε ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης. Με ανακοίνωσή του το ιστορικό σωματείο αναφέρεται στους λόγους που το οδήγησαν να μην δηλώσει συμμετοχή καταθέτοντας στην Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, που τους διοργανώνει, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις του: «Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης στηρίζει το θεσμό των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Κωπηλασίας που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά αφού είμαστε από τους βασικούς συντελεστές της καθιέρωσης και εν συνεχεία της πραγματοποίησης αυτών. Θα θέλαμε όμως να σας αναφέρουμε ορισμένες δυσκολίες και προβληματισμούς ως προς τη συμμετοχή μας.

  1. Οι αγώνες θα γίνουν σε εποχή που έχουν αρχίσει τα σχολεία και έχουμε αντιρρήσεις και επιφυλάξεις από τους γονείς των αθλητών.
  2. Αρκετοί αθλητές μας, των κατηγοριών Εφήβων, Νεανίδων και Ανδρών έχουν επιτύχει στις πανελλήνιες Εξετάσεις και έχουν πάει για εξεύρεση στέγης στους τόπους που έχουν επιτύχει.
  3. Η μετακίνηση λόγω των λίγων δρομολογίων των πλοίων είναι δύσκολη και πολυήμερη, καθώς πρέπει να φύγει η αποστολή Σάββατο και να επιστρέψει την Τρίτη.

Προτείνουμε λοιπόν, αφού μας σταλεί το πρόγραμμα να δηλώσουμε συμμετοχή στα αγωνίσματα που έχουμε αθλητές. Επίσης για να μην χάσουν πολλές ημέρες από τα σχολεία τους οι αθλητές, αλλά και για περιορισμό των εξόδων διαμονής και διατροφής, η μετακίνηση να γίνει με πλοίο προς Λήμνο το Σάββατο και επιστροφή αεροπορικώς την Κυριακή».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here