Πρωτιά για Θησέα

Θησέας Παναγιούδας και Αιγέας Πλωμαρίου κονταροχτυπήθηκαν στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββατοκύριακου για το πρωτάθλημα γυναικών μπάσκετ, με στόχο την πρώτη θέση της κατηγορίας. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Θησέα με το 33-31 να δείχνει πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι και την προσέγγιση των δύο ομάδων.

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Αιγέας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και να προηγείται με 8-4 στο πρώτο δεκάλεπτο, διαφορά την οποία κατάφερε να ανατρέψει ο Θησέας και τελικά να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του στο16-15.

Καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στην συνέχεια του αγώνα, με τον Θησέα τελικά να παίρνει στις λεπτομέρειες την νίκη και την πρώτη θέση.

Η Αλασχκάρ ξεχώρισε για την ομάδα του Αλμπάνη, σημειώνοντας 12 πόντους για τον Θησέα. 8 πόντους είχε η Αγγελάκη για τον Αιγέα.

Το φιλμ του αγώνα:

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ – ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥ (31-33)

  • Διαιτητές: Μαριγλή – Μυλωνάς
  • Ημίχρονο: 15-16
  • Δεκάλεπτα: 8-4, 7-12, 8-9, 8-8

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ (Γαρμπιδάκης): Πασινιού Μ .6, Αγγελάκη 8, Στυλιανίδου 5(1), Γαϊτάνη 7, Πασινιού Π. 5, Βόμβυρα, Ζαχαρίου, Μουτζούρη Α., Μουτζούρη Π.

ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥ (Αλμπάνης): Δήμου 7, Αλασχκάρ 12(1), Κατσούτη Μ. 2, Τσιμούρτου 2, Καρακλά 4, Κούση 1, Φωτέλλη 2, Σηφάκη, Κατσούρη Ι. 3(1), Χριστάκογλου.