Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η έκθεση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου «ΑΙΓΑΙΟΝ∙ Η Γέννηση ενός Aρχιπελάγους» στο National Hellenic Museum στο Σικάγο των ΗΠΑ και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η παράταση λειτουργίας της για τους επόμενους έξι μήνες.

Η έκθεση παρουσιάζει μεγάλη επισκεψιμότητα τόσο από Έλληνες που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό όσο και από κατοίκους και επισκέπτες του Σικάγο. Δεκάδες ήταν και τα δημοσιεύματα και στα ΜΜΕ, προβάλλοντας τη Λέσβο και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου στις ΗΠΑ.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε στις 23 Νοεμβρίου 2015 από τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαρία Βλαζάκη και η αρχική περίοδος λειτουργίας προγραμματίστηκε μέχρι τον Αύγουστο του 2016. Αποφασίστηκε η πρώτη παράταση λειτουργίας μέχρι το Δεκέμβριο του 2016 και τώρα αποφασίστηκε νέα παράταση, γεγονός που δείχνει το εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού.

Την έκθεση διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης, Αιγαίου και Κρήτης και με την υποστήριξη της TETRAGON.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here