Σε πλήρη δράση ο Α.Σ. Μυτιλήνης

Ο Α.Σ. Μυτιλήνης συνεχίζει τις δυναμικές εμφανίσεις εντός και εκτός νησιού. Συμμετείχε μέσω των αθλητών του, που εκπροσώπησαν τα Λύκεια της  Μυτιλήνης, στο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων με  8 αθλητές κατακτώντας για το 2° Λύκειο η ΠΛΑΚΩΤΑΡΗ ΖΩΗ το Χάλκινο Μετάλλιο. Συνεχίζοντας τις δράσεις εκτός νησιού έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο Διασυλλογικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (World Taekwondo  President Cup) με τον ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Εντός νησιού πραγματοποίησε την Ετήσια Παράσταση και Επίδειξη της Πολεμικής Τέχνης και Αθλήματος του TAEKWONDO, μέσα από ένα φαντασμαγορικό  και εντυπωσιακό πρόγραμμα που συνδύαζε τόσο τις αθλητικές ικανότητες όσο και τις  μουσικοχορευτικές ικανότητες μέσα πάντα από το πρίσμα της πολεμικής τέχνης. Την ίδια μέρα βραβεύτηκαν και οι αθλητές για την Αθλητική Σεζόν που μας πέρασε. Επίσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους που στήριξαν τον Σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Ο Σύλλογος  πήρε επίσης μέρος στην σκυταλοδρομία που πραγματοποιήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών. Τέλος, έλαβε μέρος στο 9° Αγωνιστικό Φεστιβάλ kim&Liu με τους εξής αθλητές: Κάσδαγλη Γεώργιο (Χάλκινο Μετάλλιο), Κίνδερλη Νικόλαο (Χρυσό Μετάλλιο), Κοντονίκα Ανδρέα (Χρυσό Μετάλλιο), Κουνιαρέλλη Ταξιάρχη (Χάλκινο Μετάλλιο), Μπογή Σταμάτη, Πιτσώνη Δανάη (Χάλκινο Μετάλλιο στο Τεχνικό πούμσε),Τσιγκρίτη Νικόλαο, Ψαριανό Μιχάλη.