Σέντρα μόνο στα μπαράζ παραμονής

444

Σε σίριαλ, το οποίο μάλιστα έχει αρχίσει και εκνευρίζει πλέον ακόμη και τις ίδιες τις ομάδες που έχουν συμφέρον, έχει μετατραπεί η ένσταση του Πολιχνίτου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Ανεμότιας, καθώς ούτε και την Τετάρτη βγήκε η απόφαση, με αποτέλεσμα τα χέρια της ΕΠΣΛ να παραμένουν «δεμένα» ως προς την έναρξη των μπαράζ. Από την απόφαση αυτή θα κριθεί αν ο Ατρόμητος θα είναι στα μπαράζ, ή αν την θέση του θα πάρει ο Αετός, οπότε σέντρα δεν μπορεί να γίνει.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει γίνει, αλλά απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί, καθώς η Επιτροπή εκδίκασης της ΕΠΟ, ασχολείται εδώ και εβδομάδες με τις υποθέσεις ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ και ως εκ τούτου, χρόνος για κάθε άλλου είδους περιπτώσεις δεν υπάρχει.  Πλέον, όπως όλα δείχνουν, πάμε για την επόμενη συνεδρίαση την ερχόμενη εβδομάδα και… έχει ο Θεός.

Ωστόσο η ΕΠΣΛ βλέποντας πως η «βαλίτσα πάει μακριά», αποφάσισε να ξεκινήσει κανονικά τα μπαράζ παραμονής στα οποία δεν υπάρχει εκκρεμότητα για τις ομάδες που συμμετέχουν, αλλά μόνο βαθμολογική. Αν ο Πολιχνίτος κερδίσει την ένσταση θα ξεκινήσει την διαδικασία με 14 βαθμούς, αν όχι θα παραμείνει στους 11. Έτσι αύριο Σάββατο θα γίνει η 1η αγωνιστική, με τις τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν να προσπαθούν μέσα από μια διαδικασία έξι αγωνιστικών να αποφύγουν την τελευταία θέση, που οδηγεί στον υποβιβασμό. Ο Οδυσσέας Ελύτης που ξεκινά τελευταίος με 9 βαθμούς θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό που είναι στους 10, ενώ στο Κάτω Τρίτος ο Αλκιβιάδης θα υποδεχτεί τον Πολιχνίτο, με τις δυο ομάδες να έχουν 11 βαθμούς.

Σάββατο 14 Απριλίου

Οδυσσέας Ελύτης – Κεραυνός

Αλκιβιάδης – Πολιχνίτος

 1. Πολιχνίτος 11
 2. Αλκιβιάδης 11
 3. Κεραυνός 10
 4. Οδυσσέας Ελύτης 9

Σάββατο 14 Απριλίου

Βόρειος όμιλος

Απόλλων – Άναξος

Φίλια – Ταξιάρχης

Νότιος όμιλος

Αρίων Π. – Θύελλα

Παλλεσβιακός – Ατρόμητος

Βαθμολογία

Βόρειος όμιλος

 1. Απόλλων 39
 2. Προοδευτική 34
 3. Φίλια 21
 4. Άναξος 11
 5. Ταξιάρχης  9

Νότιος Όμιλος

 1. Αρίων 39
 2. Ατρόμητος 28
 3. Παλλεσβιακός 25
 4. Θύελλα 19
 5. Ορφέας 16