Στέλιος Διονυσίου: «Άκου βρε Στράτο…»

Έχοντας στις αποσκευές του τα τραγούδια του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου, αλλά και  τραγούδια απ’ την προσωπική του δισκογραφία, ο Στέλιος Διονυσίου θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στον «Οινοφόρο», στο πλαίσιο της περιοδείας του με όνομα «Άκου βρε Στράτο». Παραμονή της γιορτής των Ταξιαρχών και της μεγάλης γιορτής για τη Μυτιλήνη, η γνήσια λαϊκή φωνή του Στέλιου Διονυσίου είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουν την ονομαστική εορτή τους ο Στράτος, η Στρατούλα, ο Μιχάλης, ο Γαβρίλος, ο Σταμάτης, η Ματίνα και όλοι οι εορτάζοντες, που είναι πάρα πολλοί στο νησί μας.

Με όνομα, όπως λέει ο στίχος, «βαρύ σαν ιστορία», ο Στέλιος Διονυσίου θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της σύγχρονης γενιάς. Με την χαρακτηριστική λαϊκή φωνή του, ο Στέλιος Διονυσίου έρχεται να μας θυμίσει μεγάλες επιτυχίες, που έμειναν ανεξίτηλες στο χρόνο και σημάδεψαν ολόκληρες εποχές.

Με ένα πρόγραμμα με πολύ κέφι και μνήμες, με τραγούδια δικά του, αλλά και με τραγούδια του πατέρα του, του  θρύλου της ελληνικής μουσικής, Στράτου Διονυσίου, που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει. Τραγούδια του χθες και του σήμερα, ζωντανεύουν μέσα από την αυθεντική ερμηνεία του Στέλιου Διονυσίου και μιλάνε απευθείας στις καρδιές των ανθρώπων.

Απολαύστε μία εξαιρετική λαϊκή βραδιά, μία αυθεντική γιορτή του καλού ελληνικού τραγουδιού, που θα σας μείνει αξέχαστη!