Στην αντεπίθεση ο Καραμπάσης

-Τα έβαλε με όλους

Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 15 μέρες από τότε που ο Γιάννης Καραμπάσης ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου, πολλοί είναι αυτοί που του προσάπτουν αρκετά δεινά της ομάδας, κατηγορώντας τον για την αποχώρηση πολλών παικτών από τον περσινό βασικό κορμό της ομάδας, αλλά και μια νωθρότητα του Διοικητικού Συμβουλίου.
Έτσι, ο πρόεδρος του Αιολικού αποφάσισε με μια δημόσια ανάρτησή του στα social media, να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να απαντήσει σε όλους αυτούς που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχουν ήδη ξεκινήσει να τον κατακρίνουν και να του προσάπτουν διάφορα αρνητικά, μιλώντας μάλιστα και για αποφάσεις παικτών να φύγουν και να εκμεταλλευτούν τον Αιολικό και τις προτάσεις που τους προσέφερε.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Καραμπάση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
«Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα τώρα που είναι αρχή. Ο Αιολικός έχει και πρόεδρο, έχει και διοίκηση, έχει και προπονητή, έχει και παίκτες, έχει και στόχους!
Ο Αιολικός είναι ιδέα. Δεν φτάνει όμως μόνο να το λέμε, πρέπει και να το πιστεύουμε. Αυτό ισχύει για όλους ανεξαιρέτως. Προέδρους, διοικητικούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους.
Αιολικοί είναι όσοι παρατάνε τις δουλειές τους και βάζουν τα λεφτά τους στην ομάδα, χωρίς κανένα κέρδος. Αιολικοί είναι όσοι τρέχουν καθημερινά για την ομάδα, ακόμα κι αν δεν βάζουν λεφτά. Αιολικοί είναι όσοι έρχονται στο γήπεδο.
Αιολικοί δεν είναι αυτοί που λειτουργούν ως υπάλληλοι. Αιολικοί δεν είναι οι μισθοφόροι, που στην πλάτη της ομάδας προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από άλλες ομάδες. Αιολικοί δεν είναι αυτοί που κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς από τον καναπέ τους. Αυτοί το παίζουν Αιολικοί. Δεν είναι Αιολικοί.
Τώρα που τα ξεκαθαρίσαμε όλα αυτά, πάμε παρακάτω.
Ο Αιολικός απέδειξε με τις προτάσεις που κατέθεσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ότι είχε διάθεση να τους κρατήσει και να τους ανταμείψει για την περσινή τους πορεία. Αναγνωρίζοντας ότι οι διοικήσεις έχουν συνέχεια και συνέπεια, αναλάβαμε την υποχρέωση να καλύψουμε τις μικρές οφειλές που υπήρχαν προς τους παίκτες, καταθέτοντας κιόλας προτάσεις πολύ καλύτερες από τις περσινές συμφωνίες. Συγγνώμη που δεν διπλασιάσαμε τις απολαβές τους. Όμως τότε θα είχαμε καταστρέψει τον Αιολικό σε βάθος χρόνου κι εμείς δεν έχουμε τέτοιο σκοπό.
Όσοι ποδοσφαιριστές έφυγαν από τον Αιολικό, το έκαναν με δική τους επιθυμία. Βλέπω όμως ότι οι ίδιοι που ασκούν κριτική στη διοίκηση για τη φυγή των παικτών, είναι όλο αγάπες και καρδούλες με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Κάτι έχουν καταλάβει λάθος. Δικαίωμά τους. Αλλά και δικαίωμά μας να απλώνουμε τα πόδια μας όσο μας το επιτρέπει το πάπλωμα. Τις παλικαριές με την τσέπη άλλων, να τις ξεχάσουν ορισμένοι.
Και για να τελειώνουμε. Όποιος θέλει να δώσει συμβουλές καφενείου στη διοίκηση, να βάλει πρώτα λεφτά στον Αιολικό για να έχει άποψη. Μέχρι τότε, σεβασμός στις αποφάσεις του συμβουλίου. Θα κριθούμε για το έργο μας στο τέλος. Από χαρτορίχτρες και μελλοντολόγους ανάγκη δεν έχουμε καμία.
Είμαστε ο Αιολικός. Σε όποιον αρέσει, έχει καλώς. Οι υπόλοιποι, από τη στιγμή που ο σύλλογος το καλοκαίρι βρέθηκε στο χείλος της διάλυσης και δεν έκαναν το παραμικρό για να τον σώσουν, δεν δικαιούνται να μιλάνε είτε βρίσκονται στη Μυτιλήνη, είτε στην Αθήνα. Ας αναλάμβαναν τις τύχες της ομάδας και ας τα έκαναν καλύτερα. Εμάς μας ενδιαφέρει ο Αιολικός. Και σε αυτόν τον Αιολικό θα βρίσκονται μόνο όσοι το θέλουν πραγματικά, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».