Στο 62ο Διεθνές Συνέδριο – Έκθεση Ακουστικών Βαρηκοΐας

382
Ο Βασίλης Βαλτάς στον συνεδριακό χώρο της Νυρεμβέργης

Για άλλη μια φορά έδωσε το παρών στο 62ο Διεθνές Συνέδριο – Έκθεση Ακουστικών Βαρηκοΐας που διεξήχθη 18 – 20 Οκτωβρίου, στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, η εταιρεία Βαλτάς Ιατρικά & Ορθοπεδικά Βοηθήματα, εκπροσωπούμενη από τους ακοοπροθετιστές Βασίλη Βαλτά και Παγώνα Πρίφτη, με σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας πήραν μέρος στις παρουσιάσεις των νέων ακουστικών βαρηκοΐας διεθνών οίκων, καθώς και στα εκπαιδευτικά σεμινάρια του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκαν από παγκοσμίου φήμης ακοολόγους και ακοοπροθετιστές.

Κύρια θέματα των σεμιναρίων ήταν η πρακτική εξάσκηση στις ρυθμίσεις ακουστικών βαρηκοΐας σε δύσκολα περιβάλλοντα, η συνδυαστική χρήση συστημάτων ασύρματης τεχνολογίας, καθώς και τεχνικές βελτίωσης λήψης μέτρων για την κατασκευή ακουστικών βαρηκοΐας και ωτοασπίδων.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία Βαλτάς Ιατρικά & Ορθοπεδικά Βοηθήματα συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας. Σε αυτό το πλαίσιο,  σε συνεργασία με την εταιρεία EARPlus προσφέρει τη δυνατότητα της εξατομικευμένης εφαρμογής των ακουστικών βαρηκοΐας χάρη στη χρήση της τεχνολογίας του 3D laser εκτυπωτή, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτα σωστή εφαρμογή των ακουστικών βαρηκοΐας.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Βαλτάς Ιατρικά & Ορθοπεδικά Βοηθήματα, προσανατολισμένη πάντα σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας θα συνεχίσει να προσφέρει ό,τι νεότερο έχει να επιδείξει η τεχνολογία & η επιστήμη για την αρτιότερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του κοινού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here