Στον Παναθηναϊκό ο Αλτίν

Δοκιμάζεται από τους Πράσινους 

Συνεχίζεται το μεγάλο ενδιαφέρον των μεγάλων συλλόγων προς τους νεαρούς αθλητές που αγωνίζονται στην Λέσβο. Αυτή την φορά, ο λόγος γίνεται για τον Λούλι Άλτιν. Ο Άλτιν θα αποτελέσει άλλον έναν ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες του Οδυσσέα Ελύτη που πέρασε  για δοκιμαστικά στην Κ17 του Παναθηναϊκού, και ταξίδεψε στην Αθήνα για να δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση του Τριφυλλιού και σε μια φιλική αναμέτρηση, με σκοπό να τον δούνε οι άνθρωποι των πρασίνων.

Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και φέτος είχε συμμετοχή σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της ομάδας του στα πρωταθλήματα Παίδων και Νέων. Έχει έφεση στο σκοράρισμα, ενώ ξεχωρίζει για την καλή σωματοδομή και την δύναμή του.

Ο νεαρός παίκτης με τα κατορθώματά του κατάφερε να τραβήξει πάνω του το βλέμμα scouter του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε επισκεφτεί την Λέσβο το προηγούμενο διάστημα και παρακολούθησε κάποιους αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣ Λέσβου, καθώς και τον νεαρό ποδοσφαιριστή εν δράσει, για να αξιολογήσει τις ικανότητές του αλλά και το αν μπορεί να έχει μια θέση στις ακαδημίες των «Πρασίνων».