Συμφώνησε με Μανούσο ο Αιγέας

Στον πάγκο του Αιγέα θα βρίσκεται φέτος ο Γιάννης Μανούσος, ο οποίος συμφώνησε την Κυριακή με την διοίκηση των Πλωμαριτών και επιστρέφει στην ομάδα για να την οδηγήσει στην κορυφή του τοπικού πρωταθλήματος. Οι δυο πλευρές, όπως αναφέραμε σε χτεσινό μας ρεπορτάζ, είχαν μια πρώτη συνάντηση την περασμένη Πέμπτη, με τον έμπειρο τεχνικό να ζητά κάποια πράγματα για να πει το ναι και τελικά την διοίκηση να απαντά προχθές θετικά. Μια λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την λειτουργία των ακαδημιών, την οποία θέλει ο Μανούσος να έχει υπό την εποπτεία του, παραμένει ανοικτή ακόμη, αλλά αυτή δύσκολα θα χαλάσει την συμφωνία.

 

Λύση με Πρέντζα στην Αναγέννηση

 

Μετά από αρκετές γενικές συνελεύσεις στην Γέρα κατάφεραν, τελικά, να βρουν διοικητική λύση στο αδιέξοδο που είχαν περιέλθει και η ομάδα θα παρουσιαστεί δυνατή και ενισχυμένη και φέτος. Νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Κώστας Πρέντζας, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, ο οποίος βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια κοντά στον σύλλογο και έχει κατά γενική ομολογία μόνο φίλους, που μοιάζει να είναι η ιδανική λύση για την Αναγέννηση, ενώ η επιστροφή στην ομάδα των Γρηγόρη Σιμιτζή και Στρατή Σαμιώτη ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο διοικητικά τον σύλλογο. Μετά την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό, σειρά παίρνει το στήσιμο της ομάδας, με τον Γιώργο Σπάρταλη να ανανεώνει την παρουσία του στον πάγκο και να ξεκινά τον προγραμματισμό, θέτοντας ως στόχο η Αναγέννηση να κάνει πορεία ανάλογη της περσινής.

 

Ξανά στην προεδρία ο Σπανός

 

Εκλογές για την ανάδειξη νέου συμβουλίου είχαμε στον Αετό, με τον Νίκο Σπανό να ανανεώνει την θητεία του, αφού κατά γενική ομολογία το έργο που έχει επιτελέσει στην ομάδα των Λουτρών τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακό. Παράλληλα, στο νέο Δ.Σ. μπήκαν και νέα πρόσωπα όπως ο Παντελής Βερρής, και ο Δημήτρης Κομνηνός, άνθρωποι του χώρου με όρεξη και ιδέες για να προσφέρουν στον Αετό, ο οποίος πέραν της μεγάλης ομάδας έχει ρίξει το βάρος του στις ακαδημίες και στην συνεργασία του με την ΑΕΚ. Προπονητής θα παραμείνει ο Θεαγένης Διονυσάτος που έχει επίσης πολύ σημαντική συμβολή στην αναμόρφωση αγωνιστικά της ομάδας. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.:

-Πρόεδρος: Νίκος Σπανός

-Αντιπρόεδρος: Θανάσης Μοσχονησιώτης

-Γεν. Γραμματέας: Παντελής Βερρής (υπεύθυνος των ακαδημιών του Δικτύου της ΑΕΚ)

-Γεν. αρχηγός: Γιώργος Βασιλέλης

-Ταμίας: Μανόλης Κρητικός

-Μέλη: Παναγιώτης Χριστόφας, Δημήτρης Κομνηνός

 

Ανανεώσεις στον Όλυμπο

 

Η παραμονή του Θοδωρή Παπαλόπουλου στον πάγκο του Ολύμπου, όπως είναι φυσικό, έχει αντίκτυπο και στους παίκτες, με τους περισσότερους να ανανεώνουν και να παραμένουν στην ομάδα. Οι Νίκος Πετρουζέλλης, Στέλιος Τσομπανέλλης και Κλεομένης Παπαλόπουλος ήταν οι πρώτοι που είπαν το ναι στην παραμονή τους, με τους Δημήτρη Τζιώτη και Κώστα Τσακίρη να ακολουθούν, ενώ ήδη έχει προστεθεί σε αυτούς ο Γιώργος Κουρβανιός. Έτσι ο Όλυμπος αναμένεται και φέτος πολύ δυνατός και εκ των φαβορί για τον τίτλο.

 

Παραμένει ο κορμός στον Μεσότοπο

 

Έχοντας πλέον το δικό τους γήπεδο, στον Μεσότοπο δουλεύουν με ενθουσιασμό, θέλοντας να παρουσιάσουν μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική που θα κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Πρωταρχικός στόχος του Θοδωρή Γιακαλή είναι να παραμείνει ο περσινός κορμός και οι παίκτες που θέλει, ξεκινώντας από τους Μπράκουλα, Χατζησπύρο, Τσατσάκη και Γκέκα, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Μεσοτόπου.