Συναυλία με τους Στάθη Δρογώση και Βαγγέλη Μαρκαντώνη

41

Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας, στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του «Tartiwave RockFest 2018″, σε συνεργασία με το Παραδοσιακό Καφενείο «Πανελλήνιο», διοργανώνει αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, συναυλία με τους Στάθη Δρογώση και Βαγγέλη Μαρκαντώνη. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι «Swell» και οι «Salia Balia Band».

Ο Στάθης Δρογώσης και ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης γυρνούν πίσω στα βασικά. Με ένα πιάνο, μια κιθάρα, δύο φωνές, πολλές φυσαρμόνικες και ένα αυτοκίνητο, γυρνούν την Ελλάδα και γδύνουν τα τραγούδια τους σε ακουστικές version που αναδεικνύουν τις ιστορίες και τα συναισθήματα που κρύβονται μέσα τους.

«Μην το πεις πουθενά», «Συγχώρεσέ με», «Βιαστικό πουλί του Νότου» και πολλά ακόμα τραγούδια του Στάθη που δεν χρειάζονται παραπάνω συστάσεις, παίρνουν την πιο λιτή και πιο δυναμική τους εκδοχή.

«Άλεφ», «Ξένη Γη», «Ο Φεβρουάριος κι εσύ» έχουν τη θέση τους στο πρόγραμμα δίνοντας περισσότερη έμφαση στα κιθαριστικά ριφ του Βαγγέλη.

Οι δύο τραγουδοποιοί πάνω στη σκηνή, σε μία διαρκώς ασταθή ισορροπία καταργούν τα σύνορα μεταξύ κοινού και πάλκου και γυρνούν πίσω στα βασικά: Παίζουν μουσική.

Είσοδος 6€ (Προπώληση 5€).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ