Συνεχίζουν μαζί!

-Αρκετές εξελίξεις στον Μεσότοπο

Την συνέχιση της συνεργασίας τους για τρίτη διαδοχική σεζόν με τον Θεόδωρο Γιακαλή ανακοίνωσε ο Α.Ο. Μεσοτόπου, που θα εμπιστευτεί ξανά τον προπονητή που έχει οδηγήσει την ομάδα σε δύο πολύ καλές σεζόν.
Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι η διοίκηση είναι ευχαριστημένη με το έργο και το πρόσωπο του Γιακαλή, αλλά και η θέληση να μην διαταραχτεί το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, ήταν οι λόγοι που έπεισαν τους υπεύθυνούς της να πορευτεί και την νέα σεζόν με τον ίδιο προπονητή στην άκρη του πάγκου της. Και οι δύο πλευρές ευελπιστούν πως η καλή δουλειά των 2 προηγούμενων χρόνων θα έχει και συνέχεια και πως η ομάδα θα καταφέρει για ακόμη μια σεζόν να υλοποιήσει όλους τους στόχους της και να καταφέρει να κάνει το κάτι παραπάνω.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Μεσοτόπου έχει ως εξής: «Η πολύ καλή δουλειά που έγινε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, παρουσιάζοντας μια ομάδα-πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου, η άψογη συνεργασία του προπονητή με την διοίκηση του συλλόγου, καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η διοίκηση από την αρχή, έκανε τους ανθρώπους της να πιστεύουν πως η πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει γι’ αυτό ο Αθλητικός Όμιλος Μεσοτόπου ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας για 3η συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή Θεόδωρο Γιακαλή».
Να σημειωθεί πως, πριν από λίγο καιρό είχαν διεξαχθεί και εκλογές για την διοίκηση του συλλόγου, όπου προέκυψε νέο Δ.Σ., με κυριότερη αλλαγή την αντικατάσταση του προέδρου, Μανώλη Κωνσταντιδέλλη, που λόγω υποχρεώσεών του δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει να προεδρεύει στον σύλλογο. Την θέση του πήρε ο Σταύρος Ρεπάνης.
Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Μ.:
-Πρόεδρος – Ρεπάνης Σταύρος
-Αντιπρόεδρος – Τρυγώνης Νίκος
-Γενικός Αρχηγός-Ζαγκούλης Δημήτρης
-Γραμματέας – Ζαγκούλης Γιάννης
Ταμίας – Βαλελής Παναγιώτης
-Φροντιστής- Πιπίνης Γιώργος
-Υπεύθυνοι Ακαδημίας – Καμπέρου Αφροδίτη – Βραχνός Κώστας
-Υπεύθυνος Γηπέδου – Κουρλής Παναγιώτης
-Μέλη – Κωνσταντιδέλλης Εμμανουήλ – Ιωσηφέλλης Χαράλαμπος.