ΤΑΒΕΡΝΑ «ΒΑΓΙΕΣ» ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ Δεν πας απλά για να φας…

631

Βράδυ, μετά από μια κουραστική ημέρα στην δουλειά, η παρέα αναζητά ένα ήσυχο και με καλό φαγητό ταβερνάκι για να χαλαρώσει και να αποσυμφορηθεί από το άγχος της καθημερινότητας. Οι ιδέες αρκετές, αλλά ποτέ δεν συμφωνούν όλοι μέχρι που ένας από την παρέα ρίχνει ένα όνομα. «Βάγιες». Κανείς δεν μίλησε, απλά χαμογέλασαν και έφυγαν για Ακρωτήρι. Η βραδιά κύλησε, όπως ακριβώς την ήθελαν. Με μερακλήδικο, χειροποίητο, φτιαγμένο με αγνά και φρέσκα υλικά φαγητό, με συνταγές μοναδικές και διαφορετικές, με γεύσεις που συναρπάζουν ακόμα και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους.

Σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με ακούσματα που σε παραπέμπουν σε άλλες εποχές, δίνουν στην παρέα, την οικογένεια, το ζευγάρι, αυτό ακριβώς που αναζητά σε ένα από τα λίγα πια «κουτουκάκια» που υπάρχουν στην πόλη. Η ταβέρνα «Βάγιες» αποτελεί την σταθερή αξία στο χώρο εστίασης 20 χρόνια και είναι μια από τις πρώτες επιλογές των κατοίκων του νησιού και όχι μόνο. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς πέρα από τα φαγητά, τους μεζέδες και τις συνταγές, μεγάλο και σημαντικό ρόλο παίζει το «ύφος» του μαγαζιού, που στις «Βάγιες» είναι παραδοσιακό και αψεγάδιαστο.

Ο συνδυασμός ξύλου και πέτρας μας μεταφέρει σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι. Η μουσική του, και αυτή προσεγμένη, αποτελείται από ρεμπέτικα και λαϊκά ακούσματα που μας βοηθά να ταξιδέψουμε σε άλλες εποχές και όλα αυτά συμπληρώνονται από χειροποίητους μεζέδες και πιάτα φτιαγμένα με μεράκι, που αφήνουν πάντα ευχαριστημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη!

Πρόσφατα η ταβέρνα ανακαινίστηκε, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες, ενώ από την «ανακαίνιση» δεν γλίτωσε ούτε η κουζίνα, η οποία δημιούργησε 3-4 νέα πιάτα για εσάς, τα οποία φυσικά και θα πρέπει να δοκιμάσετε, χωρίς βέβαια να αμελήσετε να παραγγείλετε όλες εκείνες τις όμορφες συνταγές που μας συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια και έχουν γίνει συνήθεια αγαπημένη. Μην χάνετε χρόνο, κλείστε από τώρα το τραπέζι σας (γιατί δεν θα βρείτε και εύκολα) επικοινωνώντας στο 2251043532 και θα μας θυμηθείτε…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here