Τέσσερις αγωνιστικές στον Μιχαλάκη

294

Με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών, όπως αναμενόταν άλλωστε, τιμωρήθηκε ο Άκης Μιχαλάκης, για την αποβολή του στον αγώνα κυπέλλου του Διαγόρα με τον Αιολικό. Ο  έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε δεχτεί την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Βουρανή για διαμαρτυρία, για ένα φάουλ που δεν του δόθηκε, ενώ σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, ο παίκτης έβρισε τον διαιτητή, κάτι που με βάση τον ΚΑΠ και το σχετικό άρθρο τιμωρείται με τέσσερις αγωνιστικές.

Έτσι ο Διαγόρας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μιχαλάκη για τα παιχνίδια με το Κιβέρι, τον Αήττητο Σπάτων, τον Πανθηραϊκό και τον Ταμυναϊκό, ενώ κλήθηκε και σε απολογία για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση αυτή. Παράλληλα η Πειθαρχική αποφάσισε την αποβολή της Δόξας Πλαγιάς από το πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής, καθώς δεν κατέβηκε να αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια. Αναλυτικότερα:

Αγώνας: ΑΟ Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης στις 03/01/2018

Ο ποδοσφαιριστής «ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Τ. – ΑΠ.» της ομάδας ΑΟ Διαγόρας Αγ. Παρασκευής και αριθμό φανέλας -10-, τιμωρείται με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και 40€ χρηματικό πρόστιμο.

Αγώνας: ΕΠΓΣ Παλλεσβιακός – ΓΠΣ Ορφέας Κεραμειών στις 07/01/2018

Ο ποδοσφαιριστής «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΧ.» της ομάδας ΕΠΓΣ Παλλεσβιακός, τιμωρείται με ποινή μίας αγωνιστικής και 10€ χρηματικό πρόστιμο.

– Στο σωματείο ΕΓΣ Ατρόμητος Ανεμότιας που απολογήθηκε για τα αναγραφόμενα στο ΦΑ και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΕΓΣ Ατρόμητος Ανεμότιας –  ΓΠΣ Αετός Λουτρών που έγινε στις 23/12/2017, επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50€.

– Καλείται σε απολογία το σωματείο ΑΟ Διαγόρας Αγ. Παρασκευής για τα αναγραφόμενα στο ΦΑ και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΑΟ Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης που έγινε στις 03/01/2018, την Τρίτη 16/01/2018 και ώρα 16:00.

– Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου στη συνεδρίασή της την Τρίτη 09/01/2018, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το άρθρο 17, παρ. 3 του ΚΑΠ αποφασίζει: Αποβάλλεται το σωματείο Δόξα Πλαγιάς Τρύγονα από το πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου της Β’ Κατηγορίας Νοτίου Ομίλου όπου αγωνιζόταν, δεδομένου ότι παραιτήθηκε από τρεις συνεχόμενους αγώνες. Επίσης, στο σωματείο Δόξα Πλαγιάς Τρύγονα επιβάλλεται η ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία και αφαιρούνται έξι βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ακόμη, τα σωματεία τα οποία αγωνίζονται βάσει προγράμματος με το σωματείο Δόξα Πλαγιάς Τρύγονα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, θα κερδίζουν τους αγώνες με σκορ 3-0 άνευ αγώνος. Το ίδιο ισχύει και για τους τρεις αγώνες στους οποίους παραιτήθηκε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here