Το πρωτάθλημα στον ΑΟΜ!

-Ετοιμάζεται για τα μπαράζ

Ο ΑΟΜ αναδείχθηκε πρωταθλητής βόλεϊ Λέσβου, κατακτώντας τον τίτλο αήττητος, μετά και την νίκη του με 3-0 σετ επί της Άθλησης. Στο άλλο παιχνίδι, ο Ερμής Παμφίλων νίκησε εύκολα την Γέρα με 3-0 σετ.
Στο παιχνίδι του ΑΟΜ, οι πρωταθλητές έφτασαν στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-19. Πιο εύκολα κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο σετ, με 25-18. Στο τρίτο και τελευταίο σετ, όσο και αν προσπάθησε η Άθληση, ο ΑΟΜ βρήκε τον τρόπο, κατέκτησε το σετ με 25-21 και αναδείχθηκε αήττητος πρωταθλητής.
Στο παιχνίδι ανάμεσα στη γηπεδούχο Γέρα και τον Ερμή Παμφίλων, η ομάδα από τα Πάμφιλα έφτασε άνετα στην νίκη με 3-0 σετ. Η Γέρα κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ, το οποίο όμως έχασε με 22-25 από τον πιο έμπειρο Ερμή. Τα άλλα δύο σετ κατάφερε να τα «καθαρίσει» εύκολα η ομάδα του Ερμή, με το ίδιο σκορ μάλιστα, 11-25 και στα δύο επόμενα. Έτσι ο Ερμής Παμφίλων τερμάτισε στην τρίτη θέση, σε ισοβαθμία με την δεύτερη Άθληση. Η Γέρα με το νεανικό της σύνολο έμεινε τέταρτη σε αυτό το σύντομο και με λίγες αγωνιστικές πρωτάθλημα.
Έτσι, η ομάδα του ΑΟΜ θα διεκδικήσει στην Χίο και τα μπαράζ, απέναντι στους υπόλοιπους πρωταθλητές του Αιγαίου, το εισιτήριο για την επόμενη φάση των μπαράζ με πρωταθλητές από όλη την Ελλάδα.

Βαθμολογία:
1. Α.Ο.Μ. 18
2. Άθληση 9
3. Ερμής 9
4. Γέρα 0