«Το βιβλίο που γράφεται μόνο του»

Το νέο βιβλίο της Κορίνας Λυμνιούδη  με τίτλο «Το βιβλίο που γράφεται μόνο του» θα παρουσιασθεί σε εκδήλωση που οργανώνεται το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Panorama Resort (Ασπροπόταμος Μανταμάδου).

Με καταγωγή από τη Χίο η γιατρός και συγγραφέας Κορίνα Λυμνιούδη ζει μόνιμα στην Αθήνα, ενώ η Λέσβος αποτελεί, όπως αναφέρει, ένα από τα αγαπημένα της νησιά. Η εμπνευσμένη συγγραφέας αξιοποιώντας την πολύχρονη γνώση και εμπειρία της επιχειρεί μέσα από τις σελίδες του βιβλίου το ακατόρθωτο.

Να χωρέσει το άπειρο σύμπαν στα απεριόριστα όρια της ανθρώπινης φαντασίας και ταυτόχρονα να αναδείξει βαθιές πτυχές του υποσυνείδητου και τις άγνωστες δυνάμεις που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος. Και όλα αυτά μέσα από ένα εκπληκτικό περιδίνισμα, πέρα από τις τρεις διαστάσεις που ορίζουν την συμβατική ζωή μας.

Το βιβλίο προλογίζουν ο Ελληνοαμερικάνος αστροφυσικός Δρ. Μηνάς Καφάτος και ο βραβευμένος με βραβείο Παβλώφ της Ρωσικής Ακαδημίας, Δρ. Γεώργιος Λουκάς. Στην παρουσίαση, η συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο της και θα απαντήσει σε ερωτήσεις.