Η τοπική εταιρεία που ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας

1074

Έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τα σύνορα της Λέσβου, η εταιρεία ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Κ. & Ε. Ο.Ε. αναπτύσσει πλέον δραστηριότητα και σε χώρες του εξωτερικού στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού, τον οποίο υπηρετεί με συνέπεια τις τελευταίες δεκαετίες. Η απόφαση που πήραν οι αδελφοί Κώστας και Στάθης Καραμάνος, το 2014, να κάνουν το σημαντικό βήμα εξέλιξης της επιχείρησής τους και σε εισαγωγική εταιρεία, την έχει φέρει μπροστά από τις εξελίξεις, καθώς πλέον δεν εμπορεύεται επαγγελματικό εξοπλισμό και συστήματα υγραερίου από τους εισαγωγείς της χώρας μας, αλλά τα εισάγει απευθείας από τα εργοστάσια της Ιταλίας καλύπτοντας τις ανάγκες ξενοδοχείων, εστιατορίων, μπαρ και άλλων επαγγελματικών χώρων σε πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και οι πιο τουριστικές, στις καλύτερες τιμές, ενώ ταυτόχρονα ανοίγεται και στο εξωτερικό.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Κ. & Ε. Ο.Ε. συμμετείχε με δικό της περίπτερο τις προηγούμενες μέρες στη μεγάλη έκθεση Xenia, που είναι μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους και πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου στο Μetropolitan Expo. Σε αυτή την έκθεση, η ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Κ. & Ε. Ο.Ε. ήταν  η μοναδική όχι μόνο λεσβιακή αλλά και επαρχιακή εταιρεία που συμμετείχε, καθώς σε τέτοιες διοργανώσεις συμμετέχουν μεγάλες εισαγωγικές επιχειρήσεις και η ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Κ. & Ε. Ο.Ε. έχει περάσει στην κατηγορία των εισαγωγέων.

Αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα και τη Λέσβο μεγάλα ονόματα κατασκευαστών επαγγελματικού εξοπλισμού, μεταξύ των οποίων, τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων της Grandimpianti, επαγγελματικές κουζίνες και φούρνους της Tecnoinox και Μareno, επαγγελματικά ψυγεία και blastcheeler της Samaref, μπόιλερ υγραερίου – αντλίες θερμότητας της Cotherm, μπαταρίες επαγγελματικών χώρων της FdR κ.ά.,  η ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Κ. & Ε. Ο.Ε. απευθύνεται με ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε επαγγελματίες που γνωρίζουν τη δουλειά τους ή που έχουν διάθεση να μάθουν για να βελτιώσουν τον επαγγελματικό τους χώρο, άρα και το επάγγελμά τους.

Όλα τα παραπάνω σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές, δεδομένου πως η εταιρεία προμηθεύεται απευθείας από τα εργοστάσια και όχι από ενδιάμεσους εισαγωγείς, κάτι που μειώνει αισθητά το κόστος για τον επαγγελματία. Το ευχάριστο είναι πως ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών μηχανημάτων και εξοπλισμού για την επιχείρηση, στους χώρους της εταιρείας θα βρείτε και συσκευές οικιακού εξοπλισμού, πραγματικά «διαμάντια«, όπως οι τελευταίας προηγμένης τεχνολογίας φούρνοι και φούρνοι που ψήνουν στον ατμό με τους οποίους αλλάζουν τα δεδομένα για την οικιακή κουζίνα.

 

 

Οι ρίζες της εταιρείας

Ας μην ξεχνάμε όμως ποιες ήταν οι ρίζες της εταιρείας. Η ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Κ. & Ε. Ο.Ε. ξεκίνησε το 1992 φέρνοντας για πρώτη φορά στη Λέσβο τα συστήματα θέρμανσης, αλλά και βιομηχανικής χρήσης υγραερίου και σήμερα πελάτες της είναι οι περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού μας και η βιοτεχνία – βιομηχανία της Λέσβου. Πρωτοπορώντας λοιπόν και σε αυτόν τον τομέα  συνεχίζει να καλύπτει όλη την γκάμα των συστημάτων υγραερίου για κάθε σκοπό, από μικρούς ατομικούς καυστήρες, θέρμανσης, μαγειρέματος και συνεχούς χρήσης ζεστού νερού για την κατοικίαν μέχρι και τα μεγαλύτερα συστήματα που θα καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του επιχειρηματία και του βιοτέχνη. Μάλιστα λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας και σε αυτόν τον τομέα, ακόμα και οι πιο δύσκολες απαιτήσεις καλύπτονται πλήρως, με σχετικά μικρού μεγέθους μηχανήματα και άρα με ακόμα πιο χαμηλό κόστος.

Στα 25 χρόνια παρουσίας της στην αγορά, η ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Κ. & Ε. Ο.Ε. έχει αποδείξει πως λειτουργεί με συνέπεια, επαγγελματισμό, με τεχνολογία πραγματικά φιλική προς το περιβάλλον για την εξυπηρέτηση του πελάτη. Με συνεχή υποστήριξη, η εταιρεία συνεχώς αναζητεί τις βέλτιστες καινοτόμες νέες τεχνολογίες, προτάσεις που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις για τον επιχειρηματία, τον βιοτέχνη και τον ιδιώτη.

Όλα τα παραπάνω στις καλύτερες τιμές, χωρίς μεσάζοντες, απευθείας από τις κατασκευάστριες εταιρείες για… επώνυμες μηχανολογικές κατασκευές!

Παπαδιαμάντη και Βάρναλη 6  

Μυτιλήνη 81.100

Τηλέφωνο: 22510-24901, Κιν. 6978442206

Φαξ: 22510 40480

E-mail: thermoga1992@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.karamanos-ygraerio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here