Δεν πέρασαν απαρατήρητα τα λεσβιακά προϊόντα, αυτή τη φορά στον διαγωνισμό Taste Olymp Awards 2017 στο ξενοδοχείο Divani Caravel των Αθηνών και μόλις πρόσφατα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα για όσα διακρίθηκαν.
Ο διαγωνισμός έγινε σε τρεις ενότητες για την γεύση των προϊόντων, τη συσκευασία τους, ενώ ένα τρίτο κομμάτι αφορούσε τα κρασιά. Στη διοργάνωση συμμετείχε μεγάλος αριθμός προϊόντων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας ενώ πολλά ήταν και τα βραβεία που δόθηκαν σε προϊόντα που διακρίθηκαν για τη γεύση και την συσκευασία τους. Να σημειωθεί ότι η Λέσβος απέσπασε βραβεία και στις τέσσερις κατηγορίες, δηλαδή στα πλατινένια, χρυσά, αργυρά και χάλκινα, ενώ αυτή τη φορά το νησί μας πήρε κι ένα βραβείο συσκευασίας σε ελαιόλαδο….
Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»