Ξενοδοχείο «Γοργόνα» στη Σκάλα Συκαμιάς: Αυθεντικός ελληνικός προορισμός

Με θέα το εκκλησάκι της Παναγιάς Γοργόνας στην γραφική Σκάλα Συκαμιάς, το ξενοδοχείο «Γοργόνα»  στην πλατεία του χωριού, είναι ένα από τα πιο γνωστά καταλύματα της περιοχής, που από το 1981 που ξεκίνησε να λειτουργεί έχει κερδίσει τους επισκέπτες για τις άριστες υπηρεσίες του σε ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον.

Διαθέτει 13 πλήρως οργανωμένα δωμάτια, τα οποία ανακαινίσθηκαν πριν από τρία χρόνια. Συνδυάζουν  την πολυτέλεια  με μοντέρνα έπιπλα, γήινα χρώματα και σύγχρονο εξοπλισμό, με την παράδοση, σε μια από τις πιο γραφικές και φωτογραφημένες τοποθεσίες του νησιού.

Όλα τα δωμάτια, δίκλινα και τετράκλινα, διαθέτουν ευρύχωρο μπάνιο, μπαλκόνι, κλιματισμό, τηλεόραση, ασύρματο ίντερνετ, ψυγείο, σεσουάρ.

Είναι ο τέλειος προορισμός για ένα ζευγάρι που επιλέγει την ηρεμία σε ένα υπέροχο τοπίο, την παρέα, αλλά και για μια οικογένεια που θέλει ν’ απολαύσει αυθεντικές ελληνικές διακοπές δίπλα στη θάλασσα. Συνδυάζει το γραφικό λιμάνι που ξεδιπλώνεται μπροστά σας μόλις ανοίξετε το παράθυρο του δωματίου με τη δημοφιλή παραλία της «Κάγιας», που βρίσκεται ένα μόλις χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο. Τα παιδιά απολαμβάνουν τη θάλασσα, το παιχνίδι, αλλά και τη ζωή στο χωριό, σε ένα περιβάλλον απόλυτα ασφαλές που θυμίζει αυλή σπιτιού.

Το πρωινό στο ξενοδοχείο «Γοργόνα» ξεχωρίζει για τις αυθεντικές ντόπιες γεύσεις του. Μαρμελάδες χειροποίητες με φρέσκα φρούτα εποχής, φρέσκοι χυμοί, αλλά και χωριάτικα αυγά. «Δίνουμε έμφαση στο πρωινό μας, θέλουμε να περιλαμβάνει ελληνικές γεύσεις με ντόπια προϊόντα», λέει ο κ. Γιώργος Κυπαρίσσης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου. Ο ίδιος ανέλαβε τα ηνία από τον πατέρα του και συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και ακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες.

Ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, κατά μήκος του γραφικού λιμανιού, υπάρχουν φημισμένες ταβέρνες και εστιατόρια που σερβίρουν ολόφρεσκο ψάρι που φθάνει με τις βάρκες των ψαράδων της περιοχής, αλλά και παραδοσιακές ντόπιες γεύσεις.

Η Σκάλα Συκαμιάς είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για γάμους και βαφτίσεις, γι’ αυτό και το ξενοδοχείο «Γοργόνα» αναλαμβάνει να υποστηρίξει τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις, φιλοξενώντας το νεόνυμφο ζευγάρι και συγγενείς ή φίλους. Μετά τη γαμήλια δεξίωση μπορούν να προγραμματίσουν τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο στην πλατεία του χωριού.

Ξενοδοχείο «Gorgona

Σκάλα Συκαμιάς

Τηλ.: +(30) 22530 55301

Φαξ: +(30) 22530 55400

Email: info@gorgonahotel.gr

Website: www.gorgonahotel.gr