Ξενοδοχείο «Ορφέας»: Παράδοση και ποιότητα

302

Το ξενοδοχείο «Ορφέας» στην οδό Κατσακούλη 3, στο Κιόσκι, είναι από τα πιο παλιά ξενοδοχεία της Μυτιλήνης, που διατηρώντας αναλλοίωτο το παραδοσιακό ύφος του αναβαθμίζει συνεχώς τους χώρους και την ποιότητα των υπηρεσιών του προς τους πελάτες του. Στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτίριο, που βρίσκεται σε μια όμορφη περιοχή της Μυτιλήνης, λίγα βήματα από το λιμάνι και την προκυμαία όπου χτυπά η καρδιά της πόλης, πολύ κοντά στα αρχαιολογικά Μουσεία και το Κάστρο της Μυτιλήνης.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης του, Αδαμάντιος Σαράφογλου, ανακαίνισε  το κτίριο δίνοντας έμφαση στη διατήρηση της φυσιογνωμίας του, ενώ φροντίζει να  παρέχει όλες τις υπηρεσίες και τις ανέσεις για τους πελάτες του, που αισθάνονται σαν να φιλοξενούνται στο σπίτι  του. Το ξενοδοχείο διαθέτει 20 δωμάτια με ατομικό μπάνιο. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση plasma με ελληνικά και τούρκικα κανάλια, πιστολάκι, ψυγείο, ασύρματο ίντερνετ. Επίσης προσφέρει πρωινό, ενώ διαθέτει και χώρο πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση των πελατών του.

Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν και μικρό μπαλκόνι για να μπορούν να απολαμβάνουν οι επισκέπτες τη θέα της πόλης και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Οι χώροι είναι φροντισμένοι με έμφαση στη λεπτομέρεια, ενώ στην όμορφη βεράντα του ξενοδοχείου τα καλοκαίρια οι επισκέπτες απολαμβάνουν το πρωινό τους, στη δροσιά, υπό το βλέμμα του μυθικού Ορφέα με τη λύρα του, που υπάρχει σε τοιχογραφία.

«Δίνουμε έμφαση στην καθημερινή φροντίδα των δωματίων και την καθαριότητα. Η reception λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο για να παρέχει στους πελάτες μας οτιδήποτε χρειασθούν, οποιαδήποτε ώρα. Λειτουργούμε 12 μήνες το χρόνο», λέει ο κ. Σαράφογλου, ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία του «Ορφέα» τα τελευταία 6 χρόνια.

Το ξενοδοχείο προτιμούν συνήθως αντιπρόσωποι και επαγγελματίες που έρχονται για δουλειές στο νησί και ψάχνουν ένα κατάλυμα στο κέντρο της πόλης, όπου μπορούν να κινηθούν εύκολα και με τα πόδια σε υπηρεσίες και καταστήματα, ενώ τα τελευταία χρόνια επιλέγεται και από πολλούς Τούρκους τουρίστες που κάνουν τις διακοπές τους στο νησί. «Έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε  ένα σημαντικό μέρος των Τούρκων επισκεπτών που μας έχουν μάθει, γνωρίζουν τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και μας προτιμούν», αναφέρει ο ίδιος.

Ο ιδιοκτήτης του «Ορφέα» καμαρώνει για τις υπηρεσίες και την καθαριότητα του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην κατηγορία του, από επισκέπτες στο booking.com, που αξιολογούν θετικά το χώρο και τη διαμονή τους εκεί.

Για πληροφορίες και επικοινωνία με το ξενοδοχείο:

Τηλ. 22510 28523, 22510 43466
Fax 22510 21930
Email:
info@orfeas-hotel.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ