Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Από 15 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για τη ΔΕΗ

Σήμερα Δευτέρα αναμένεται να αναρτηθεί από τη ΔΕΗ (αναμένεται να δημοσιευθεί και στον Τύπο) η προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού συνολικά 77 ατόμων σε 26 Νομούς της Ελλάδας, εκ των οποίων 2 θέσεις για το κατάστημα της ΔΕΗ Μυτιλήνης που βρίσκεται στο Φανάρι.

Όπως γράψαμε και την περασμένη Δευτέρα από τις “Ευκαιρίες Εργασίας” των “Νέων της Λέσβου”, πρόκειται για υπαλλήλους γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα απασχοληθούν για την κάλυψη των αναγκών γραμματειακής υποστήριξης και εμπορικής εξυπηρέτησης των πελατών ΔΕΗ με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, στο γραφείο της ΔΕΗ Μυτιλήνης στην οδό Οδυσσέα Ελύτη στο πάρκινγκ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 15 μέχρι 24 Νοεμβρίου, ενώ αίτηση μπορούν να υποβάλλουν υποψήφιοι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες θα αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ. αριθ.6/2016 και στα σχετικά Παραρτήματα, τα οποία θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της ΔΕΗ Μυτιλήνης, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της ΔΕΗ Μυτιλήνης Οδυσσέα Ελύτη 5, Τ.Κ: 81 100 (αρμόδια: Βερυβάκη Ελευθερία  τηλ. 22510 – 34250 εσωτερικό 105).

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img