Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

“Με δεμένα χέρια” στον Αιολικό

Με τα χέρια (ή για να ακριβολογούμε με τα πόδια) δεμένα είναι οι παίκτες του Αιολικού, αφού η διακοπή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, τους έχει αναγκάσει να συνεχίζουν με προπονήσεις περιμένοντας πότε και εάν θα παίξουν. Η διακοπή αυτή ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που η ομάδα βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση μετά το διπλό στον Ταύρο και ήταν έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου μέσα στην Πάτρα.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και η ομάδα επέστρεψε στην αγωνιστική απραξία, ενώ δεν μπορεί να δώσει ούτε φιλικό παιχνίδι, καθώς δεν βρίσκεται αντίπαλος. Η Καλλονή απέρριψε κάθε πρόταση, τα τοπικά πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η σκέψη να πάει η ομάδα στην Τουρκία να παίξει εκεί 1-2 φιλικά δεν προχώρησε. Έτσι το πιο πιθανό είναι να γίνει ένα φιλικό με την ομάδα των μεταναστών, την Cosmos Fc, ίσα-ίσα για να μπορέσουν οι παίκτες να ξεφύγουν κάπως από τις προπονήσεις.

Η διακοπή βέβαια έχει και τα καλά της, καθώς δίνεται χρόνο στους τραυματίες να αποθεραπευτούν. Ο Αμπραχαμνιάν ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα με βάρη καθώς έχει πρόβλημα στον μηνίσκο και θέλει να αποφύγει την αρθροσκόπηση, ενώ ο Μανουσάκης μπήκε από χτες ξανά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Όσο για τον νεαρό Ευσταθίου, θα πάει στην Αθήνα για να εξεταστεί από τον γιατρό που τον είχε εγχειρίσει και παλιότερα και, όπως όλα δείχνουν, θα μείνει ακόμη για αρκετό καιρό εκτός.

 

Προηγούμενο άρθροΞέσπασμα Γαληνού…
Επόμενο άρθροΠροελαύνει ο Αίολος