Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Δωρεάν είσοδος στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου καλεί τους φίλους του τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου σε μια δωρεάν επίσκεψη στους χώρους του.

Όλοι οι επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα 19-20 & 26-27 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Μουσείου και να γνωρίσουν τα μοναδικά του εκθέματα.

Παράλληλα, στους μόνιμους εκθεσιακούς του χώρους οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του Μουσείου θα μπορούν να γνωρίσουν τις διαδραστικές του εφαρμογές.

Με την πρωτοβουλία του αυτή το Μουσείο θέλει να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους της Λέσβου και κυρίως στα παιδιά και τους νέους για μια απόδραση στην προστατευόμενη περιοχή του Απολιθωμένου Δάσους, για γνωριμία με τα συγκλονιστικά μυστικά ενός μοναδικού στο είδος του φυσικού μνημείου, την βιοποικιλότητα και την ομορφιά ενός ιδιαίτερου ηφαιστειογενούς τοπίου που αυτή την εποχή έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στα τηλέφωνα 2253054434 και 2251047033, e-mail: [email protected], www.lesvosmuseum.gr (Ωράριο λειτουργίας Μουσείου: Καθημερινά Τρίτη – Σάββατο 9:00-17:00 και Κυριακή 9:30-17:00).