Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Εντυπωσίασαν οι δημιουργίες φοιτητών για το προσφυγικό

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

-Το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου οργάνωσε την έκθεση

Την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η έκθεση τελειόφοιτων του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, με τίτλο “Ο άνθρωπος, παιδί μου, είναι σαν το νερό. Δεν τον σταματάει τίποτε… “, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η έκθεση, που ξεκίνησε ως αντικείμενο του μαθήματος “Οργάνωση Εκθέσεων” και παρουσιάστηκε αρχικά στην αυλή της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τον Ιούνιο, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη εικόνα της προσφυγικής κρίσης, όπως την έζησαν οι φοιτητές όλο το προηγούμενο διάστημα.

Στην Αθήνα η έκθεση, που διήρκεσε μία εβδομάδα και προβλήθηκε στον τύπο, προσέλκυσε έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών και απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

Μέσα, από την προσπάθεια αυτή το Πανεπιστήμιο Αιγαίου βγήκε δυναμικά προς τα έξω και απέδειξε στην πράξη την κοινωνική του ευαισθησία και τη δυναμική σχέση που αναπτύσσει με την τοπική κοινωνία.

Επιπλέον όμως, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ειδικότερα το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ένα χαρακτηριστικό δείγμα της καινοτόμου δουλειάς που γίνεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων σπουδών του.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img