Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Με επιτυχία ο αγώνας στη μνήμη του Ν. Κουκλέλη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε στη Λέσβο ο Διασυλλογικός Ιστιοπλοϊκός Αγώνας για τις κατηγορίες optimist & laser, εις μνήμην του διεθνούς φήμης Λέσβιου πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Νικόλαου Κουκλέλη, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης (ΙΟΜ) σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Λέσβου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Ο Νικόλαος Κουκλέλης, μεταξύ άλλων ήταν από τους πρωτοπόρους καταμετρητές της κλάσης finn της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF) και διετέλεσε επι σειρά ετών Γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Φινν (International Finn Association). Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες του Τμήματος Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακών διαδρομών του ΙΟΜ καθώς και από ιστιοπλοϊκούς ομίλους της Χίου και της Αττικής. Πρόεδρος Επιτροπής Αγώνων στο πρώτο «Κουκλέλης Cup», ήταν ο Αθανάσιος Παπαντωνίου, μέλος της επιτροπής διοργάνωσης αγώνων ISAF, ενώ οι κριτές που συμμετείχαν ήταν από την Ανώτατη Επιτροπή Εφέσεων και Ενστάσεων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Επικεφαλής της αποστολής της Ε.Ι.Ο. ήταν ο Αντιπρόεδρος, Αριστείδης Αδαμόπουλος και ο Παναγιώτης Νικηφορίδης. Στην τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές ο Δήμαρχος, Σπύρος Γαληνός, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γιώργο Κατζανό και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού – Τουρισμού, Δημήτρη Αλεξίου, συνεχάρη τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και όλους όσοι βοήθησαν στην διεξαγωγή του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος, πανελλήνιας εμβέλειας στον τόπο μας, που θα αποτελεί πλέον θεσμό στα ναυταθλητικά δρώμενα. Αναφέρθηκε δε στον Νικόλαο Κουκλέλη, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η διοργάνωση αυτή αποτελεί ελάχιστη τιμή στον μεγάλο Λέσβιο πρωταθλητή ιστιοπλοΐας, μια καλή ευκαιρία προσέλκυσης νέων Λέσβιων αθλητών στο συναρπαστικό άθλημα της Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακών Διαδρομών, αλλά και προβολής του νησιού μας, με σκοπό να αποτελέσει πόλο έλξης για αθλητές –  αθλήτριες ιστιοπλοϊκών ομίλων και λάτρεις της ιστιοπλοΐας.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης, Χαράλαμπος Ανιτσάκης, απένειμε στον κ. Γαληνό αναμνηστική πλακέτα, για την συμβολή του Δήμου Λέσβου στην επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα.

spot_img
- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img