Το Φεστιβάλ Μολύβου στην ΕΡΤ2

Το ντοκιμαντέρ του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου “Μεταμορφώσεις” θα προβληθεί τη  Δευτέρα 1η Μαΐου, στην ΕΡΤ2, στις 21.00, στην εκπομπή: “ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΙΣΤΟΡΙΕΣ”.

Θα προηγηθεί συζήτηση  στο στούντιο για την ταινία, αλλά και το 3ο Φεστιβάλ – που θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι – με την υπεύθυνη επικοινωνίας του θεσμού, Μυρτώ Βουνάτσου, και τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Ευθυμίου.

Σχετική ανακοίνωση για την εκπομπή αναφέρει τα εξής: «Καταξιωμένοι σολίστες της κλασικής μουσικής συναντώνται και συμπράττουν σε μουσικά ensemble στα γραφικά σοκάκια και στο βυζαντινό κάστρο του Μολύβου κάθε καλοκαίρι στο διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου.

Την ιδέα που γεννήθηκε από τον ενθουσιασμό, το πάθος για την μουσική και την αγάπη για τον Μόλυβο μιας συντροφιάς νέων οραματιστών κατέγραψε ο φακός του Βαγγέλη Ευθυμίου στο ντοκιμαντέρ METAMORPHOSES που ήταν η θεματική της πρώτης διοργάνωσης.

Για την ταινία και το φετινό τρίτο κατά σειρά Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί  τον Αύγουστο του ‘17 συζητάμε στο στούντιο με την υπεύθυνη επικοινωνίας του θεσμού, Μυρτώ Βουνάτσου, και τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Ευθυμίου. Παρουσίαση – αρχισυνταξία: Μαρία Π. Κουφοπούλου. Σκηνοθεσία: Πέτρος Τούμπης. Δ/νση Παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης».