MIHA BODYTEC Γυμναστική για… Έλληνες

Με την τεχνολογία να προχωρά και να εξελίσσεται, ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα σε όλους τους τομείς δεν μοιάζει το ίδιο. Όλα έχουν γίνει πιο απλοϊκά και με σκοπό να μας διευκολύνουν μειώνοντας παράλληλα και τους χρόνους που σπαταλάμε. Ένα από τα πράγματα που συνηθίζουν παραδοσιακά να κάνουν οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια είναι γυμναστική. Οι περισσότεροι από εμάς ξεκινάμε φουριόζοι, κάθε φορά γραφόμαστε σε ένα γυμναστήριο, αλλά μετά τις 2-3 πρώτες επισκέψεις, αράζουμε και πάλι στον καναπέ του σπιτιού μας.

14910507_1685820778398250_2871427661773480172_n 14591856_1685823955064599_7465155043363326584_n

«Δεν είναι αυτά για μας», λένε και οι κοιλίτσες φουσκώνουν επικίνδυνα. Την λύση στην “βαρεμάρα” του Έλληνα να γυμναστεί έφερε η ανακάλυψη (σίγουρα Έλληνας το ανακάλυψε αυτό) μιας προπονητικής μονάδας, που μας δίνει τα ίδια αποτελέσματα με λιγότερο κόπο. Το miha bodytec ξεκινά εκεί όπου οι συμβατικές μέθοδοι σταματούν. Χάρη στην πρωτοποριακή του λειτουργία, έχει καταστεί η πλέον καινοτόμα εξέλιξη στην ευεξία και τη μυϊκή τόνωση του ανθρώπινου σώματος. Πρόκειται για μια προπονητική μονάδα, γερμανικής τεχνολογίας, που λειτουργεί με ηλεκτρομυοδιέγερση και γυμνάζει 650 μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, χωρίς να τραυματίζονται και με ειδικά ασκησιολόγια, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου, ώστε να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα με τον λιγότερο χρόνο, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη γυμναστική.

20 λεπτά την εβδομάδα (!) αρκούν για να πετύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα. Με το προσεκτικά μελετημένο σύστημά του σας καλεί σε μία νέα διάσταση τόνωσης ολόκληρου του σώματος. Στο εξωτερικό είναι διαδεδομένο τα τελευταία 6 χρόνια, στην Ελλάδα τα τελευταία 2 και, όπως είναι φυσικό, έχει γίνει ανάρπαστο. To miha bodytec βασίζεται στην τεχνολογία plug and play. Αυτό που κάποτε ήταν δυνατό μόνο μετά από χρόνια εκγύμνασης, είναι πλέον εφικτό με την ηλεκτρομυϊκή διέγερση. Οι ασκούμενοι επωφελούνται άμεσα, καθώς όλη η φυσική απόδοση αυξάνεται.

RAPID-UP_4 RAPID-UP_3

Η επιτυχία είναι ορατή και απτή γρήγορα, η περιεκτικότητα σε λίπος και το βάρος μειώνονται, ενώ οι μύες γραμμώνονται ήπια, η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται, το περίγραμμα του σώματος και οι προβληματικές ζώνες συσφίγγονται και γενικά βελτιώνεται η ευεξία και η ευκινησία. Ακούγεται δελεαστικό, επειδή είναι!  Και επειδή στις μέρες μας ο ελεύθερος χρόνος είναι πολυτέλεια για να τον ξοδεύετε σε εξοντωτικές, χρονοβόρες και ατελέσφορες συνεδρίες εκγύμνασης, το miha bodytec συνδυάζει το χρόνο πολυτελείας με την επιθυμία για άσκηση χωρίς συμβιβασμούς: 20 λεπτά την εβδομάδα είναι αρκετά για να επιτύχετε ορατά αποτελέσματα σε μόλις λίγες εβδομάδες!

Απολύτως ασφαλές – πολύ γρήγορο – πάρα πολύ αποτελεσματικό

-Αυξάνει τη μυϊκή μάζα.

-Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

-Συμβάλλει στην απώλεια βάρους και σωματικού λίπους.

-Δεν προκαλεί τραυματισμούς και δεν επιβαρύνει παλαιότερο τραυματισμό.

Συμβάλλει στην αντιμετώπιση του πόνου στη μέση, τον αυχένα και τα γόνατα.

-Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική κυκλοφορία.

-Αντιμετωπίζει κυτταρίτιδα και μυϊκή χαλάρωση.

-Επιδρά θετικά στις ενοχλήσεις από την ακράτεια, ενδυναμώνοντας τους μυς του πυελικού εδάφους.

-Προάγει τη σωστή στάση του σώματος.

-Βελτιώνει το νευρομυϊκό συντονισμό.

Αυξάνει την ευκινησία του σώματος.

-Προσφέρει ευεξία και ενέργεια.

Αν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε δωρεάν την νέα αυτή μέθοδο εκγύμνασης και να έχετε άμεσα αποτελέσματα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το studio Rapidup – Miha Bodytec στην Καραπαναγιώτη 8 (στην πίσω πόρτα του γηπέδου), όπου θα ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 22510- 55523, 6972424783 ή στο mail, [email protected] Υπεύθυνη: Λήδα Τέγου.