Ο “παράδεισος” για γονείς και μωρά

ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ”

 

Η κάθε ηλικία έχει τα δικά της “θέλω” και τις δικές της ανάγκες και από την ημέρα που θα γεννηθεί ο άνθρωπος αναζητά συνεχώς τρόπους να τις καλύψει. Οι ενήλικες, συνήθως, έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν από μόνοι τους τι τους αρέσει και τι όχι και να κάνουν τις επιλογές τους, τα βρέφη όμως όχι. Ωστόσο αν τα μικρά μωράκια είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν τα ίδια από πού θα έκαναν τις αγορές τους και πού θα πήγαιναν για να χαλάσουν το  “χαρτζιλίκι” τους, τότε είμαστε σίγουροι πως θα επέλεγαν τον “Κόσμο του Μωρού”.

Το βρεφικό κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή της Λαγκάδας είναι ένας μικρός “παράδεισος” για γονείς και μωρά. Εκεί μπορεί να μπεις για να πάρεις ένα μπιμπερό και να φύγεις με ένα… φορτηγό πράγματα. Τι μπορεί κανείς να βρει εκεί; Ε, το είπαμε, τα πάντα. Προϊόντα που χρειάζεται ένα βρέφος από την πρώτη μέρα της γέννησής του, πάνες,  μπιμπερό, σαμπουάν, κρεβατάκι, κτλ., μέχρι  παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου. Επιλέξτε μακρυμάνικα ζιπουνάκια και βελουτέ φορμάκια για να κρατάτε το μωρό σας ζεστό, χρησιμοποιήστε ειδικό υγρό καθαρισμού για να διατηρείτε καθαρό το μπιμπερό του και προμηθευτείτε ενδοεπικοινωνία με κάμερα, η οποία προστατεύει το μωρό σας και σας ειδοποιεί για τον παραμικρό θόρυβο.

dsc06741

Βοηθήστε το να κάνει τα πρώτα του βήματα με την στράτα – πιάνο και ντύστε το με τα καλτσάκια grippa, τις καλύτερες ανατομικές, αντιολισθητικές καλτσοπαντοφλίτσες για πατουσίτσες που μεγαλώνουν. Κάλτσες που είναι ONE SIZE, από 6 μηνών μέχρι 4 ετών, και θα εφαρμόζουν τέλεια στο ποδαράκι του παιδιού.

Όσο για τις τιμές, δεν χρειάζεται καν να μπείτε στην διαδικασία να αναρωτηθείτε. Είναι τόσο χαμηλές και προσαρμοσμένες στην εποχή που θα σας αφήσουν με… την πάνα του μωρού στο χέρι. Και επειδή χρειάζονται πολλές σελίδες για να σας παραθέσουμε όλα όσα θα βρείτε στον “Κόσμο του μωρού”, καλό θα ήταν να περάσετε μια βόλτα από την Ζωοδόχου Πηγής 180 ή να επικοινωνήσετε στο 22510-47848 ή να επισκεφτείτε την σελίδα του καταστήματος στο Facebook για να πάρετε ιδέες και συμβουλές από τους ιδιοκτήτες.