Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Πέντε θέσεις στο ΚΕΘΕΑ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Πέντε νέες θέσεις εργασίας προκηρύσσει το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) για την κάλυψη κενών στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Κρήτης, Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου.  Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Τετάρτη, 18 του μηνός και λήγει την 1η Φεβρουαρίου 2017.

Οι θέσεις κατανέμονται ανά Περιφέρεια, κατηγορία – ειδικότητα, έδρα θέσης και κωδικό θέσεως, σύμφωνα με τους Πίνακες Κατανομής.

Περιφέρεια Β. Αιγαίου – ΚΕΘΕΑ “Νόστος”

-1 θέση ΠΕ/ΤΕ κοινωνικού λειτουργού – Μυτιλήνη

– 1 θέση ΠΕ ψυχολόγου – Χίος

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

-1 θέση ΠΕ ψυχολόγου – Θήβα

Περιφέρεια Κρήτης

-1 θέση ΔΕ ειδικού θεραπευτή – Χανιά

Περιφέρεια Ηπείρου

-1 θέση ΠΕ ψυχολόγου ΠΕ – Άρτα

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει:

– Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.kethea.gr) έως την 1η Φεβρουαρίου. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΚΕΘΕΑ.

– Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΚΕΘΕΑ στη διεύθυνση: ΚΕΘΕΑ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Κωδικός Θέσης (π.χ. ΨΥΧ-ΗΠ-ΑΡ), Σορβόλου 24, 116 36 Μετς, Αθήνα, σε φάκελο μεγέθους Α4, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει στις 3 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής της κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Ολόκληρη η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος αναρτάται στο διαδικτυακό τόπο του ΚΕΘΕΑ (www.kethea. gr).

spot_img
- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img