Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Στην 8άδα οι Λουλαδέλης και Τσακίρη

Στους 8 του Πανελλαδικού  Πρωταθλήματος Τένις U10 κατάφεραν να περάσουν οι αθλητές του Ομίλου  Αντισφαίρισης Λέσβου, Λουλαδέλης Χρήστος και Νάνσυ Τσακίρη ύστερα από τρεις διαδοχικές νίκες που έκαναν  ο καθένας τους. Το τουρνουά διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στις εγκαταστάσεις της Νίκης Πατρών.

Στην προσπάθειά τους να μπουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχασαν μετά από συγκλονιστικές αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα η Νάνσυ ηττήθηκε στο καθοριστικό Tie-break 7-5 από την Μάνεση Άννα του Ο.Α. Ζακύνθου (1-1σετ κανονικός αγώνας) και ο Χρήστος από τον Πραπόπουλο Γεώργιο του Ο.Α. Πατρών (2-0 σετ). Ο Χρήστος Λουλαδέλης αλλά και η Νάνσυ Τσακίρη να θυμίσουμε ότι πήραν την πρώτη θέση τον περασμένο Ιούνιο στην Κω στο Κύπελλο Νήσων Αιγαίου.

Μιλώντας για την παρουσία των δυο αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο προπονητής Δημήτρης Τσακίρης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που ήρθε να προστεθεί στο μεγάλο οικοδόμημα  που κτίζουμε. Καταφέραμε να μπούμε στους 8 καλυτέρους αθλητές της χώρας και στην προσπάθειά μας να περάσουμε στα ημιτελικά, χάσαμε στα σημεία. Ο Χρήστος και η Νάνσυ είναι δυο αθλητές με μέλλον, είναι μόλις 9 ετών, κάνουν μια υπερπροσπάθεια, συναγωνίζονται αθλητές από μεγάλα τένις κλαμπ της χώρας, με  περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες. Τα  περιθώρια βελτίωσης που έχουμε είναι μεγάλα. Θα τελειοποιήσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό τα χτυπήματά μας, την τακτική μέσα στον αγώνα και με πρότυπα τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκαρη θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τα άλλα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας για μεγαλύτερες επιτυχίες».