Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

θέσεις εργασίας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Έρχεται το νέο πακέτο της Κοινωφελούς Εργασίας

 Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη δημοσίευση το Δεκέμβριο από τον ΟΑΕΔ της προκήρυξης για την κοινωφελή εργασία, που αφορά προσλήψεις 27.000 ατόμων, ενώ οι πόροι έχουν εξασφαλιστεί και από τον κρατικό προϋπολογισμό και από το ΕΣΠΑ. Πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Μια θέση για το Ζαχάρειο Γηροκομείο

 Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών εγκρίνονται πέντε συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και μιας σύμβασης μίσθωσης έργου σε τέσσερις Δήμους της χώρας για την παροχή υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Λέσβου, για την κάλυψη μιας θέσης στο Ζαχάρειο Γηροκομείο της Αγίας Παρασκευής.

Μετά την έγκριση, ο Δήμος μπορεί να προχωρήσει άμεσα στην προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν από τη σελίδα μας όταν αυτό γίνει.

 


Αιτήσεις για 58 μόνιμους σε Υπουργεία – ΗΔΙΚΑ

 Μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (προκήρυξη 3Κ/2016) για 58 θέσεις τακτικού προσωπικού σε τέσσερα Υπουργεία και την Ανώνυμη Εταιρεία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).

Τις θέσεις θα καταλάβουν πτυχιούχοι, εκ των οποίων 49 Πληροφορικής ΠΕ, επτά Πληροφορικής ΤΕ και δύο Διοικητικού Οικονομικού ΠΕ. Από το σύνολο των θέσεων, 32 αφορούν απασχόληση με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν “ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ” καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενώ μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του νησιού μας.

spot_img
- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img