Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τριπλή διάκριση για το ελαιόλαδο “Σαπφώ”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τριπλή ήταν η διάκριση που πέτυχε το ελαιόλαδο “Σαπφώ” της οικογένειας του ελαιοτριβέα Χαράλαμπου Παπαδέλλη, που τυποποιείται στην περιοχή της Θερμής, κατά τον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου “London Olive Oil”. Το “Σαπφώ” απέσπασε δύο χρυσά μετάλλια για την ποιότητα του προϊόντος του και ένα χάλκινο μετάλλιο για την συσκευασία, δείχνοντας ότι το νησί μας εκτός από την ποιότητα μπορεί να διεκδικήσει διακρίσεις και στον τομέα της συσκευασίας, όπου μέχρι τώρα η Λέσβος δείχνει να υστερεί έναντι άλλων περιοχών της Ελλάδος…

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img