Νέος διάδρομος για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

-Υπό την προσοχή του Γρηγόρη Κοντού

Το νέο υπερσύγχρονο διάδρομο γυμναστικής για τις αθλήτριες και τους αθλητές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, παρέδωσε προς χρήση ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος στον ομοσπονδιακό προπονητή στίβου και καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γρηγόρη Κοντό. Ένας εξοπλισμός που θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες όλων των αθλητών.
Με απόφαση του προέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, τον προγραμματισμό της διάθεσης και χρήσης του διαδρόμου γυμναστικής, από τους αθλητές, θα έχει αποκλειστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.


Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Κοντός, η τοποθέτηση και λειτουργία του νέου διαδρόμου, θα συμβάλλει στην άρτια προετοιμασία των πρωταθλητών και πρωταθλητριών της Λέσβου, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για διεθνείς διακρίσεις.
Παράλληλα, ο Λέσβιος ομοσπονδιακός προπονητής εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το δήμαρχο, Σπύρο Γαληνό, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Σταύρο Ψαρρόπουλο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες και αθλητές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, για διεθνείς και πανελλήνιες διακρίσεις.
Από την πλευρά του ο κ. Ψαρρόπουλος εξήρε το έργο, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλουν, τόσο οι αθλητές στίβου της Λέσβου, όσο και προπονητές τους, για την επίτευξη των διακρίσεων σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Σημείωσε, δε, ότι ο δήμαρχος , Σπύρος Γαληνός, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στις άοκνες προσπάθειες των αθλητών και των προπονητών στίβου.