Ο θεατρικός Όμιλος Πέτρας… ψάχνει τον Υπουργό!

304

Με επιτυχία παρουσιάσθηκε σε Πέτρα και Μόλυβο την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασε, η κωμωδία «Πού ‘ντ’ος , πού ‘ν’τος, ο Υπουργός;» από τον Θεατρικό Όμιλο Πέτρας «Οι Υποκριτές» σε σκηνοθεσία του Βασίλη Χατζηελευθερίου.

Η παράσταση είναι βασισμένη στο έργο του ERIC INDE «Βγάλ’ τον υπουργό απ’ την πρίζα» και έρχεται να ταράξει τα νερά της συντηρητικής κοινωνίας. Εδώ πρωταγωνιστούν σκοτεινές δολοπλοκίες, ίντριγκες, καλά κρυμμένα μυστικά, μίζες, σεξ και πάθη. Όλα αυτά  γύρω από ένα μηχάνημα, το οποίο φαίνεται να επηρεάζει καθοριστικά τις ζωές όχι μόνο του πρωθυπουργού, αλλά και ολόκληρου του λαού!

Η παράσταση παίχθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Στέλιος Παυλής» στην Πέτρα και το Σάββατο 31 Μαρτίου την ίδια ώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου. Προσεχώς παραστάσεις θα ταξιδέψουν και σε άλλα μέρη του νησιού!

Έπαιξαν με σειρά εμφάνισης: Ανδρονίκη Κουτσαβλή, Παρασκευάς Μπουδούτσης, Νικόλας Μωυσής, Μαρία Ματζουράνη, Αγνή Παπουτσή, Σταύρος Λιαργκόβας, Στρατούλα Περικλέους, Αντώνης Παντέμης και Χριστίνα Πιπίνη.

Ήχος – φωνή ταξιτζή (B): Μιχάλης Μπρίταλος

Ήχος – φωνή ταξιτζή (Α): Νικόλας Μυωσής

Σκηνικά: Δέσποινα Πάνου

Μετάφραση – διασκευή: Ανδρονίκη Κουτσαβλή

Τραγούδι παράστασης «Ελλάδα καημένη» Σταύρος Λιαργκόβας.