«Οι Όρνιθες» του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο Μυτιλήνης

406

Ανοίγει ξανά τις πύλες του στο κοινό για μια μοναδική παράσταση το Αρχαίο θέατρο Μυτιλήνης στο πλαίσιο θερινών εκδηλώσεων που οργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, ζωντανεύοντας  αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία της πόλης της Μυτιλήνης. Το θεατρικό εργαστήρι Commedia dell’ Arte Μυτιλήνης θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 6 Ιουλίου, αύριο Σάββατο 7 Ιουλίου και μεθαύριο Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, κατόπιν παραλαβής των σχετικών αποκομμάτων από τα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου, Σαπφούς 22, 81 131, Μυτιλήνη.

Η παραλαβή των αποκομμάτων ξεκίνησε από την Τετάρτη 4 Ιουλίου και διαρκεί έως και σήμερα Παρασκευή 6 Ιουλίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Για λόγους προστασίας του μνημείου και της ευρύτερης δασικής έκτασης που το περιβάλλει, η Αρχαιολογική υπηρεσία ενημερώνει το κοινό ότι απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και ποτών και το κάπνισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.