ΟΡΦΕΑΣ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ: ‘’Φωνάζει’’ για τη διαιτησία

Σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η διοίκηση του Ορφέα Κεραμειών για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Φίλια. Οι νεοφώτιστοι διαμαρτύρονται, κυρίως για την φάση στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με το πέναλτι, που αρχικά υπέδειξε ο Παναγιώτης Βουρανής σε ανατροπή του Τσαΐρη, απόφαση που τελικά άλλαξε καθώς ο βοηθός Κακαδέλλης είδε οφσάιντ στη συγκεκριμένη φάση. Πάντως ο Ορφέας έχει γενικά αρκετά παράπονα από τη διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι εκδίδοντας την σχετική ανακοίνωση:

«Για δεύτερη αγωνιστική η ομάδα μας αδικείται από την διαιτησία. Δυο πέναλτι στην Φίλια με τα οποία ισοφάρισε το παιχνίδι. Η διαιτησία προφανώς και δεν στάθηκε στο ύψος ενός παιχνιδιού από δύο ομάδες που είναι νεοφώτιστες στην μεγάλη κατηγορία.
Ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι της αντιπάλου ομάδας χωρίς οι ποδοσφαιριστές της να δεχθούν ούτε μια κίτρινη στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με την ομάδα μας που είχε ήδη 4 κίτρινες στα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού.

Ο διαιτητής κ. Βουρανής δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε το σόου του παρατώντας ουσιαστικά το παιχνίδι ανοίγοντας συνεχώς διάλογο με τον κόσμο της ομάδας μας καθυστερώντας την ροή του αγώνα.

Το κερασάκι δε στην τούρτα, έβαλε ο βοηθός διαιτητή κ. Κακαδέλλης με την απόφασή του να ακυρώσει το πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει η ομάδα μας στις καθυστερήσεις και είχε υποδείξει ο διαιτητής. Ο βοηθός ούτε καν σήκωσε την σημαία και ήταν στημένος στην γραμμή της μεγάλης περιοχής να εκτελεστεί το πέναλτι. Οφσάιντ που μόνο αυτός είδε αναγκάζοντας και τους αντιπάλους μας να ξεσπάσουν σε γέλια!!! Κύριοι, αν είμαστε ανεπιθύμητοι να μας ενημερώσετε με ένα επίσημο e-mail όπως στέλνετε για τις οφειλές και το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα για να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε. Από τώρα και στο εξής σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε κανένας να παίζει με τους κόπους μας. Οι μέρες χάριτος τελείωσαν.
Υ/Γ 1: Αναλογιστείτε πόσα σωματεία απέχουν από το πρωτάθλημα και πόσα ακόμα θα απέχουν την νέα χρονιά.
Υ/Γ 2: Καλή σεζόν σε όλους».