Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο τερματοφύλακας του ΝΟΧ

Συγκλονισμένη είναι τις τελευταίες μέρες η κοινωνία της Χίου και όχι μόνο, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής σκοτώθηκε σε τροχαίο ο τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου Αδαμάντιος Μαντής. Ο μόλις 21 ετών τερματοφύλακας των νησιωτών αγωνίστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος για την Α1 πόλο των ανδρών, το Σάββατο, απέναντι στη Βουλιαγμένη, αλλά η μοίρα τού έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού λίγες ώρες μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο αφήνοντας την τελευταία του πνοή μόλις στα 21 του χρόνια.

Μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή είναι τελείως άδικος, αφού ο νεαρός τερματοφύλακας άκουσε κάποιο θόρυβο στο αυτοκίνητό του και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Ένα αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη την στιγμή τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά στο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα στην Αθήνα, καθώς ο Μαντής αποφάσισε να μείνει λίγες μέρες παραπάνω στην πρωτεύουσα μην ακολουθώντας την υπόλοιπη αποστολή στη Χίο. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές ομάδες του πόλο εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση. Ο Μαντής είχε προλάβει να αγωνιστεί σε Γλυφάδα, Πανιώνιο, Παλαιό Φάληρο και Υδραϊκό. Επίσης είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των Εθνικών ομάδων με αποκορύφωμα την κατάκτηση τις 3ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων 2015 στο Μπακού.