ΑΙΓΕΑΣ: Διπλό χτύπημα με Καλαμπόκα και Μπαλωμένο

Spread the love

Ο Αιγέας ολοκλήρωσε ακόμη δυο μεταγραφές, με τους Δημήτρη Καλαμπόκα και Λάμπρο Μπαλωμένο να γίνονται κάτοικοι Πλωμαρίου, ενισχύοντας περισσότερο το έμψυχο δυναμικό των νταμπλούχων Λέσβου λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε κύπελλο Ελλάδας και Γ΄ Εθνική. 

Ο Δημήτρης Καλαμπόκας είναι 22 ετών, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και αναμένεται να αποτελέσει τον παρτενέρ του Αντώνη Μάγκα στα μετόπισθεν. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, φορώντας πέρυσι την φανέλα του Ελλοπιακού, έχοντας μια γεμάτη χρονιά με 30 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο Καλαμπόκας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες, Δαβουρλής Κ92, Παναθηναϊκός Κ17, Παναχαϊκή Κ19, Ναυπακτιακός Αστέρας, Παναχαϊκή και Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Το έτερο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων στην Γ΄ Εθνική ο Λάμπρος Μπαλωμένος δεν είναι καθόλου άγνωστος στο φίλαθλο κοινό της Λέσβου, αφού μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό του Αιολικού, καταγράφοντας  συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και πέρυσι στην Κ19 της οποίας αποτέλεσε αρχηγός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, πιάνει θέση μικρού στο ρόστερ και αναμένεται να προσφέρει πολλές λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει και ο Ηλίας Τσιτσεκίδης, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τον ΑΟ Πυλίου Κω.  

Στον Αιγέα έχουν ανοιχτά τα ραντάρ, κοιτάζοντας και άλλες περιπτώσεις παικτών που μπορεί να απασχολήσουν στο μέλλον την ομάδα του Πλωμαρίου, η οποία θέλει να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στην μεγάλη της επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια. 

 

Τελέστηκε ο αγιασμός

Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε την Παρασκευή 23 Αυγούστου στο ‘’Μιχαλέλειο’’ γήπεδο Πλωμαρίου το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγέα εν όψει της νέας χρονιάς, που θα βρει τον νταμπλούχο Λέσβου να αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του. 

Το παρών εκτός από τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση, έδωσαν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πλωμαρίου, Δημήτρης Μαλλιαρός και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Μιχάλης Τετώνης, ο οποίοι εκτός από ευχές για καλή ποδοσφαιρική χρονιά, δεσμεύτηκαν για την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο του Πλωμαρίου, το οποίο θα είναι ένα σύγχρονο στάδιο, όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. 

Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Ευστάθιος Μεταξής, ο οποίος ευχήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγέα να πετύχει τους στόχους του στην Γ΄ Εθνική εκπροσωπώντας επάξια όχι μόνο την Λέσβο, αλλά όλο το Βορειοανατολικό Αιγαίο. Ακόμη ο έμπειρος παράγοντας της ομάδας του Πλωμαρίου, Στέφανος Σανιδάς, ανακοίνωσε τους πέντε αρχηγούς, οι οποίοι είναι ο Δημήτρης Κάλφας, ο Παράσχος Πρωτούλης, ο Στάθης Καραμπέτσος, ο Δημήτρης Ψάνης και ο Αντώνης Μάγκας. 

Στα της προετοιμασίας αυτή συνεχίζεται σε καθημερινή βάση έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του Αιγέα να είναι όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που είναι στις 8 Σεπτεμβρίου στο Πλωμάρι, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Ευπαλίου για την 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα το Σάββατο 24 Αυγούστου η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά έδωσε το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας στην Αγιάσο κόντρα στον Όλυμπο, τον οποίο νίκησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Παράσχου Πρωτούλη με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Τα δυο προηγούμενα τεστ προετοιμασίας ήταν επίσης νικηφόρα με αντιπάλους την Cosmos FC και τον Παλλεσβιακό. 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση