ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Οριστικά στην Β΄ Κατηγορία

Spread the love

Ο Αιολικός προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά τα όσα άσχημα συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι με αποκορύφωμα την αποχώρηση της ομάδας από την Γ΄ Εθνική, που σήμανε το τέλος από τα επαγγελματικά και εθνικά πρωταθλήματα της χώρας, ύστερα από 10 χρόνια. 

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή αποφάσισε στην Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, ο Αιολικός να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου σε συνεργασία με τον Απόλλωνα Βουναρακίου, που θα παραχωρήσει περίπου 25 ποδοσφαιριστές για τις ανάγκες αυτού του νέου εγχειρήματος, που έχει ως σκοπό η ομάδα της Μυτιλήνης να βρει σιγά-σιγά τον δρόμο της, επιστρέφοντας το συντομότερο δυνατόν ξανά στις εθνικές κατηγορίες. Το έμψυχο δυναμικό θα αποτελείται από νεαρούς σε ηλικία παίκτες, οι οποίοι μέσω του Αιολικού θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε ανδρικό επίπεδο, φορώντας και τιμώντας την φανέλα του ιστορικού συλλόγου, που περνάει δύσκολες στιγμές στα 50 χρόνια ιστορίας του. 

Το βράδυ της Τρίτης 27 Αυγούστου το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού συνεδρίασε ώστε να αποφασίσει σε ποια από τις δυο τοπικές κατηγορίες θα αγωνιστεί η ομάδα της Μυτιλήνης. Το παρών στην συνεδρίαση έδωσε και ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Απόλλωνα Βουναρακίου, Γιάννης Βόικος, ο οποίος υπογράμμισε πως το καλύτερο είναι η ομάδα να αγωνιστεί στην Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου, καθώς θα είναι πιο εύκολη η μετάβαση των νεαρών ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής στην Β΄ Κατηγορία σε σχέση με την Α΄ Κατηγορία. 

Τελικά πάρθηκε η απόφαση ο Αιολικός να δηλώσει συμμετοχή στην Β΄ Κατηγορία και η προσωρινή διοίκηση να καλύψει όλα τα λειτουργικά έξοδα του Αιολικού στο πρωτάθλημα, με τον Απόλλωνα Βουναρακίου να παραχωρεί τους ποδοσφαιριστές του καθώς και τον προπονητή Θεαγένη Διονυσάτο, προκειμένου να στελεχωθεί η ομάδα που θα έχει τον πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία. 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση