Είμαστε για τα πανηγύρια…

Spread the love

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Καλά, ε, και φέτος το καλοκαιράκι, όπου πανηγύρι, τζερτζελές, νταβαντούρι, ντίρλι-ντίρλι, πανηγυράκι απ’ την μια άκρη του νησιού στην άλλη τρέξιμο, ο χαμός. Τουαλέτες, στρας, κομμώσεις, νύχια, μακιγιάζ, εφέ, και εντύπωση!!!!!! Κι όπως λέει κι ο «θυμόσοφος» λαός μας, ‘’όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη’’. Κι απ’ την άλλη, αν χρειαστεί να κατέβουμε σε μια απεργία, σε μια κινητοποίηση, σε μια διαμαρτυρία εναντίον αυτών που σκάβουν και επιβουλεύονται το μέλλον μας, δυσκαμψία και δυσκινησία. Έλα μωρέ τώρα, αλλάζει τίποτα; Δεν αλλάζει!! Ε, λοιπόν, καλά μας κάνουν όλοι αυτοί οι «σωτήρες» που μας βιάζουν ασύστολα κάνοντας το πολιτικοκομματικό τους κουμάντο,  αυτοί από την μια, κι εμείς από την άλλη να υποφέρουμε, απλά και μόνο σχολιάζοντάς τους στους καφενέδες και στις ταβέρνες  για τις κακές επιλογές των «σωτήρων» εις βάρος μας… Λοιπόν καλά να πάθουμε… είμαστε μόνο για τα πανηγύρια!!!!

*** Φιλαράκι απορώ: Πόση ανάγκη έχεις να σε κοροϊδεύουν;

*** Έχει αποδειχτεί πλέον περίτρανα ότι εκεί στην ΝΔ (κυβέρνηση), διαθέτουν απεριόριστο πολιτικό λίπος, και στον ΣΥΡΙΖΑ (αξιωματική αντιπολίτευση) κυριαρχεί η πολιτική αποβουτύρωση!!!!

*** Καρπούζι: Ενώ είναι τόσο ωραίο φρούτο, είναι η κατάρα του φρούτου διότι 1) Βογκάς μέχρι να το πας στο σπίτι, 2) Σιχτιρίζεις που δεν χωράει στο ψυγείο, 3)Καταπίνεις κουκούτσια και 4) Τρελαίνεσαι στο κατούρημα… κυρίως το βράδυ!!!

*** Έλεγα κι εγώ παρατηρώντας τες. Γιατί έχουν χαζέψει  τόσο πολύ οι γάτες και χάσανε την σπιρτάδα τους; Αφού με την έκρηξη της φιλοζωίας των τελευταίων ετών που μας έχει πιάσει, όπου κι αν σταθείς, όπου κι αν γυρίσεις την ματιά σου, θα δεις πιατάκια με τροφή για τις γάτες!!! Σταμάτησαν να ψάχνουν για φαγητό λοιπόν (ποντίκια- φίδια κλπ.), δηλαδή όλα στο πιάτο. Είναι για να μην χαζέψουν; Εδώ τώρα (στη Σκαμνιά), ταΐζουν και τις αλεπούδες στις αυλές τους!!!!!!! Έλεος.

*** Και κλείνοντας για σήμερα, μην ξεχνάμε ότι: Η Αγένεια  είναι χειρότερη από την Ηλιθιότητα. Διότι το να μην έχεις μυαλό είναι αστοχία του κατασκευαστή, αλλά το να είσαι κάφρος είναι επιλογή!!!!!!      

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση